Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Ako si bila do sada u Amsterdamu, složićemo se odmah da je toliko specifičan grad da zaista ne postoji ništa njemu slično. Da, naravno da svaki grad nosi svoju auru i boju, i da ih je teško porediti, i svaki za sebe je neponovljiv i jedinstven, ali Amsterdam je svet u malom i to je ono što ga izdvaja. Jeste to i Berlin i mnogi drugi gradovi, ali način življenja i lakoća kojom su razne nacionalnsti integrisane u Amsterdamu, ga zaista kotira visoko visoko. Sa 180 različitih nacionalnosti koje žive u ovom, složićemo se, veoma malom gradu, Amsterdam je pravi melting pot. Međutim to nije dovoljno, dok su druge metropole lokacija u kojoj će se raznolikosti okupiti i egzistirati, Amsterdam je poseban po tome što svoju multukulturalnu demografiju priznaje, promišlja i proslavlja gde god i kad god se ima prilika za to, i to upravo iz ovih razloga. Ostali kosmopolitski gradovi, uzmite olovku pribeležite nešto.

View this post on Instagram

In Europe, I always have fun bike riding in Amsterdam. This time we took them in the hotel @pulitzer.amsterdam where we stayed for some days.🚲🖤 ———— Я тут решила составить список городов, где вы обязаны покататься на велике: ✨Амстердам (но будьте осторожны, там их крадут только так) ✨Барселона ✨Париж ✨Лондон ✨Берлин ✨Антверпен ✨Копенгаген ✨Севилья ✨Вена . Лично я каталась только в Лондоне, Париже и Барселоне. Амстердам можно и не считать, так как полил жуткий ливень, на фото мы стоим как раз под ним. 🌧🙈 Я могу сказать, что это одни из самых ярких впечатлений в путешествиях, так что всем советую. А кто не умеет кататься, гоу учиться летом:)🙌🏽 Берете ли вы напрокат велик в путешествиях? ———— #iamtb #amsterdamview #amsterdamworld #amsterdam🇳🇱 #amsterdamcanals #amsterdamcentraal #amsterdamgram #topamsterdamphoto #wonderlustamsterdam #amsterdamvibe #iloveamsterdam #dametraveler #cybercorner #fashiongoals #fashiongoalsz #hairandstyles #ootdgals #blondesandcookies #amsterdamwithjlo #амстердам

A post shared by JULIA Travel➰Style (@julialobasheva) on

Raznovrsna kuhinja

Šarenolika amsterdamska demografija se očekivano oslikava i u eklektičnoj gastronomskoj sceni, i zaista, u kakvom god da si raspoloženju, naći ćeš zalogaj toga ovde. Amsterdam je idealno mesto za isprobavanje gastronomskih specijaliteta iz svakog, makar i najzavučenijeg kutka sveta, i ako nemaš baš priliku da proputuješ svet, prva stanica neka ti bude Amsterdam jer će tu svet doći tebi. Čak i brzinska “hrana s nogu” je ovde pod uticajem istoka i zapada, pa tako možeš usput da zgrabiš Loempia – preukusna azijska prolećna rolnica, i nastaviš dalje, na posao ili u obilazak, zavisi kojim si povodom ovde. Ten Katemarkt je sjajna pijaca u zapadnom delu grada, na kojoj se možeš snabdeti svežim namirnicama iz Azije, Španije ili Francuske, dok za afričke i južno-američke ukuse i ritmove nepca, treba da skokneš do Yada Yada pijace na zatovrenom, gde se pored hrane prodaje i odeća, i aksesoari, a neretko imaju i live muzičke nastupe. Yada Yada je doživljaj! Od sušija preko falafela do tadžinija… Amsterdam je svetilište za ljubitelje dobrih i raznovrsnih ukusa.

Editors choice