Nakon što je prošle nedelje objavljena lista manekenki koja će ove godine šetati pistom godišnje revije brenda Victoria’s Secret, svima nam je zapalo za oko da se dva imena ne nalaze na listi.

Naime, među poznatim lepoticama koje smo očekivali da vidimo na reviji ovog svetski poznatog brenda, ne nalaze se imena Kare Delevinj Kendal Džener, uprkos glasinama da će ova sve popularnija manekenka šetati pistom.

Razlog zbog kojeg je Kendal Džener odbila brend Victoria’s Secret jeste revija brenda Chanel, na kojoj će Kendal takođe nositi donji veš, a koja će biti održana drugog decembra u Austriji. Kara će se, takođe, pojaviti na reviji ovog brenda, zbog čega ni ona neće učestvovati na reviji brenda Victoria’s Secret.

zasto je kendal dzener odbila brend victorias secret 1 Zašto je Kendal Džener odbila brend Victorias Secret? zasto je kendal dzener odbila brend victorias secret 2 Zašto je Kendal Džener odbila brend Victorias Secret? zasto je kendal dzener odbila brend victorias secret 3 Zašto je Kendal Džener odbila brend Victorias Secret?

Jasna Đorđević

Comments