Uživate u svakom trenutku koji provedete zajedno

Jedna drugoj ste najbolje društvo i nikada vam ne nedostaje tema za razgovor, a zajedničko ćutanje je isto tako ugodno i prijatno. Osim toga, najzad ne morate da gledate na sat i da se sastajete u kafićima, kad uspete da odvojite neko kratko vreme da ga provedete zajedno, pre nego što odjurite svaka svojim putem. Sada možete temeljno da pretresete sve one ozbiljne i bolne priče – i da im se smejete, jer iz zajedničke perspektive sve drame pronalaze svoju komičnu stranu, možete da komentarišete sve što vidite na najzabavniji način (jer tačno znate šta onu drugu nervira, a šta joj se sviđa) i to možete da radite danima, bez ikog drugog ko bi zahtevao vašu pažnju i zbog koga biste možda imali osećaj krivice jer ste od vremena koje ste mogli da provedete sa njim, oteli nekoliko trenutaka da se vidite sa prijateljicom. Uostalom, o čemu toliko imate da pričate vas dve, pa juče ste pola sata pričale telefonom?! Ne, tu rečenicu ne morate da čujete neko vreme.

Možete slatko da izogovarate partnere

Ako imate partnere, a provodite odmor zajedno, to znači da su vas “pustili”. Sjajni momci, savremeni svakako, čim su imali hrabrosti da vam dozvole da se udružite i tako udružene udaljite od njih. A i oni imaju dušu (pravo na odmor od vas). Pametni muškarci znaju da ih njihove lepše polovine ogovaraju, odnosno, da najbolje prijateljice znaju o njima stvari koje oni nikako ne bi voleli da bilo ko zna. I ne raspituju se i ne hejtuju najbolje prijateljice, nego to prosto prihvataju. Naravno da nećete sve vreme pričati samo o muškarcima, ali sigurno ćete iskoristiti priliku da slatko izogovarate svoje partnere, zato što će vas najbolja prijateljica razumeti – ona zna da i vaše najogorčenije pritužbe treba samo da sasluša i razume i neće vas pitati zašto ste uopšte sa takvim muškarcem.

Bez očekivanja

Niste došle na odmor da biste pronašle avanturu, izazvale pažnju, ili lumpovale po celu noć, nego da se odmorite, opustite, lenstvujete i uživate u međusobnom društvu. Sve što očekujete, jeste da to i uradite i jedna drugu nećete u tome sabotirati ni na koji način.

Izvor fotografija: instagram.com/vintage7s

Brankica Milošević

Comments