Predstavljamo vam listu koja vam govori zašto nema izgovora za zimsko ljenčarenje.

Uživaćete u prazničnoj trpezi bez griže savjesti

Ponekad nam se čini da praznični običaji postoje samo da ubiju i poslednje pokušaje da održimo vitku liniju. Dobro, lakše nam je jer znamo da smo svi u istom sosu i da “nije do nas”, ali to nije opravdanje za kupovinu dva broja većih farmerica. Vrlo je jednostavno – ako redovno vježbate, možete se i počastiti bez posljedica i griže savjesti.

Slika 177 Zašto je zima idealno doba za postizanje vitke linije?

Ne morate potpuno izbjegavati poslastice

Imaćete više energije

Vraćate se kući posle radnog dana pokušavajući da izbjegnete moguće padove na neočišćenim ulicama. Jedino što želite kada uđete u stan je da se udobno smjestite na kauč i uživate u toploti doma jer ste se, naravno, smrzli. Ovo nesvjesno ljenčarenje je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti i zdravom načinu ishrane. Nećete se osjećati tromo, imaćete više energije i lakše ćete izbjeći virusne infekcije koje su sada česte. I naravno, moći ćete se počastiti zimskom poslasticom bez griže savjesti!

Slika 264 Zašto je zima idealno doba za postizanje vitke linije?

Nećete osjećati krivicu ako pojedete omiljeni kolač

Više vremena i manje pritiska

Ima li išta gore nego u poslednjem trenutku shvatiti da ne možete zakopčati haljinu koju ste pripremile za poseban događaj? Treba li vam ubjedljiviji razlog da se posvetite vježbanju i pravilnom načinu ishrane tokom zime od ovoga? Sumnjam. Kako biste izbjegle trenutke frustracije i samokritike kada je za to već kasno, odmah se aktivirajte jer imate dovoljno vremena i mnogo manje pritiska da postignete željeni cilj.

Iznenađenje!

Da li vam se ikada desilo da niste otišle na fancy žurku na koju ste iznenadno pozvane samo zato jer niste mogle ući ni u šta što bi vam stajalo i u čemu biste se lijepo osjećale? A zamislite tek kako bi bilo da vas neko tako pozove na ljetovanje ili zatvoreni bazen! E pa, drage moje, vrijeme je da budete uvijek spremne i u svom najboljem izdanju, a ne da propuštate zabavu zbog stvari na koje možete da utičete!

Vježbanje napolju je podnošljivije

Uvijek ćemo podržati bilo kakvu fizičku aktivnost, ali sjetite se trčanja i dodatnog znojenja na plus četrdeset! Nimalo prijatan osjećaj zbog kojeg mnoge djevojke brzo odustaju u namjeri da zablistaju u bikiniju, a izdrže samo one koje sebe dovoljno čvrsto ubijede da tu ljetnju torturu trpe zbog višeg cilja. I dolazimo do jedne prednosti decembarskog minusa! Fizički napor je mnogo podnošljiviji na niskoj temperaturi, dok god ste dobro pripremljeni, tj. slojevito obučeni. Naravno, ovo dolazi u obzir samo ako se u vašem gradu trim staza u međuvremenu nije pretvorila u klizalište.

Slika 535 Zašto je zima idealno doba za postizanje vitke linije?

Da li ste ikada trčale na svježem decembarskom vazduhu?

Članarine za teretanu su jeftinije

Većina fitnes klubova nudi popuste u zimskim mjesecima. Takođe, vrlo je moguće da ćete dobiti i besplatno korištenje saune. Raspitajte se na više mjesta o ovim specijalnim ponudama i sigurno ćete naći nešto što vam odgovara.

Bićete spremni za sezonu bikinija

I dok se svi budu žalili na višak kilograma koji su nabacili u toku zime, mjesecima ignorišući teretanu, vi se slobodno odmah možete posvetiti traženju savršenog bikinija za novu sezonu. Ne želite li da već prvog toplog dana pokažete svoju divnu figuru?

Slika 721 Zašto je zima idealno doba za postizanje vitke linije?

Dočekajte ljeto u top formi

Izvori fotografija: weheartit.com, images.google.rs


Kristina Pantelić je studentkinja novinarstva koja vjeruje u moć univerzuma i misli. Uživa u slatkišima, čaju, čitanju blogova i nikako joj ne ide pisanje o sebi u trećem licu.

Comments