Čak se i horoskop bavi pitanjem zašto si još uvek singl, ili zašto srećeš neke bezvezne tipove i imaš površne veze i nudi možda i najbolja objašenjenja za to. Sagledaj realno svoju situaciju, u svetlu onoga što horoskop kaže, možda ti nešto bude jasnije.

Ovan

Nisi spremna za onog pravog, zato što nisi okončala avanturistički deo svog života. Nisi se nauživala u slobodi i samoći, nisi još obišla sva mesta koja si htela da vidiš i upoznala sve strance sa kojima hoćeš da doživiš romansu. A ti to moraš da uradiš, da bi bila sigurna da si proživela, stekla iskustvo i sposobnost da ceniš ono pravo – da ne prebacuješ sebi da ti nešto fali i da si mogla bolje da izabereš, jednog dana, kad se skrasiš uz nekog muškarca.

Bik

Nisi srela onog pravog, zato što se nisi organizovala – posao oduzima najveći deo tvog vremena i ne ostaje ti energije i slobode za zabavu. Ali to je samo pitanje bolje organizacije. Konsultuj nekog ko je dobro organizovan i sve stiže, pokupi neke trikove za određivanje prioriteta i raspoređivanje vremena, da ga ne bi nepotrebno gubila na sitnicama i detaljima i – gledaj oko sebe.

horoskop1 2 Zašto još nisi srela onog pravog – sudeći prema horoskopu

Blizanci

Nisi još naučila dovoljno o sebi i nisi spremna za pravu ljubav. Kako da znaš da je neko onaj pravi, tvoj kompatibilan partner, tvoja srodna duša, kad ne znaš ni tačno ko si ti, šta želiš, čemu stremiš, koji su ti standardi, u kom pravcu se nalazi put ka ostvarivanju tvojih snova – a možda imaš i previše snova i ne znaš koje realno možeš da dosegneš i za čim treba da posegneš. Ti si kompleksna osoba mladalačkog duha i izgleda i treba ti dovoljno vremena da se pozabaviš sobom – ali ti realno imaš svo to vreme, jer ono (vreme) za tebe protiče drugačije nego za ostale.

Rak

Ti plašiš potencijalne kandidate svojom potrebom da se vežeš i ostvariš ono pravo i trajno. Mrziš površne veze, ali prestani da budeš opsednuta traženjem muža. Naročito na prvom sastanku. Opusti se, dozvoli sebi da se zabavljaš, da se zaljubiš, da uživaš sa nekim ko nije tvoj partner nego ti se samo malo sviđa, inače će te tvoj imperativ u potrazi za onim pravim sprečiti da takvog sretneš, odnosno, da ga ne oteraš od sebe.

Comments