Još jedan razlog zbog čeka vas dragi ignoriše je jednostavno posao! Možda je previše zauzet, svako ima dan kada ga čeka milion nekakvih obaveza da ne može ni da podigne glavu od posla. Možda zvuči ružno ili kao najlakši izgovor koji se može smisliti, ali tako je. Nema latentnog značenja. Uostalom, setite se svojih ispitnih rokova kada ste htele da za nedelju dana spremite sve što ste propustile u toku semestra!

Naravno, postoji mogućnost da vas ignoriše zbog nečega što ste rekle, uradile ili ste možda pre toga vi ignorisale njega. Razmislite da li se desilo nešto što vas je nateralo na neki ružan gest, pa da vam dečko zbog toga prebacuje kuliranjem.

slika 24 Zašto me ignorišeš?

A možda je u vama problem?

Takođe, problem u vezi sa vama može da bude to što ga možda previše smarate? U smislu, kuckate mu poruke po ceo dan, pa ako ga nema da odgovori vi ga zovete, pa ako ga i tad nema vi ga napadate gde je i šta radi. Mi umemo da budemo malo naporne, pokušajmo to da svedemo na minimum. Nama je dosadno, a dečko možda samo spava ili završava neki važan posao. Svakome je potrebno malo prostora. To ne znači da vas on ne voli, već možda samo želi da mu malo nedostajete, falite, pa onda kada se uveče vidite da ne možete da se odvojite jedno od drugog!

Na kraju krajeva, ako nije u pitanju ništa od navedenog, moguće je da je problem ono najgore. To verovatno ne biste volele da čujete, ali morate biti iskreni prema sebi. Ako ga ništa od navedenog ne muči, a pritom neće da vam prizna šta mu je, možda je: pod jedan – upoznao nekog ko mu se svideo i onda preispituje svoja osećanja (ne mora da znači da vas je prevario ili tako nešto), a pod dva – možda je gotovo. Muškarcima je raskid težak, verovale ili ne, i moguće je da ga je strah da se suoči sa tom činjenicom da je gotovo, ali i sa vama. Ovako, oni prebacuju loptu na vaš deo terena i navode vas da vi raskinete sa njim ili eventualno da navaljujete da razgovarate i započnete prvi tu temu.

U svakom slučaju, šta god da je u pitanju, prvo otvoreno i iskreno razgovarajte sa partnerom. To je ključno. Ne donosite zaključke na slepo. Čak i da je u pitanju ono najgore, dešava se, ne očajavajte. Iskoristite raskid da se posvetite sebi i da razmislite o eventualnim greškama koje ste vi prouzrokovale u vezi kako biste se u budućnosti ispravile.

Izvori fotografija: femalefirst.co.uk, ido-doi.com, mirror.co.uk


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak” film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta” po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments