Ne govorim o onoj manjini zrelih muškaraca, koji su u stanju da budu posvećeni, da se obavežu, da vole jednu ženu i da budu srećni. Reč je o onoj većini, koja ne poznaje sebe i svoje motive, koju vode instinkti i čija je muškost i muževnost izazvana primitivnim nadražajima. Oni pritom mogu biti vrlo umiljati, dragi, šarmantni, pametni i zaljubljeni – i ostaće takvi dokle god im pružate odgovarajući tretman. To znači, dajte im ono što im treba.

Neće vam pasti kruna s glave ako naučite kako da budete kučka, da biste zadržali interesovanje svog dragog. Da li ćete moći da ga ne prezirete što je takav stereotip? Pa, ima i gorih tipova. Ako vam je stalo do njega, dajte sve od sebe – ali ne u onom zrelom smislu, nego onako kako njemu treba da bi mu to davanje držalo pažnju. I šutnite ga ponekad, čisto da nikad ne bude siguran. Obožavaće vas.

Potrebno im je da vas osvajaju i da se dokazuju

Ako je siguran da vas je osvojio, da mu pripadate i da ste pripitomljeni, njegov ego je nahranjen, cilj je postignut i on počinje da se vrpolji u toj udobnosti i da vrti palčevima i cupka nogom od nervoze i dosade. Šta sad? Zauvek tako? I već traži sledeće izazove i ciljeve. Ne zato što vas ne voli i što mu nije stalo, nego što ne zna šta ga to nagoni, ne želi da se preispituje i mora da nastavi da osvaja i da dokazuje sebi kakav je dasa. Nije mu dovoljno to što je vas osvojio.

Jer ako je to tako lako uradio, onda to i nije bio neki izazov. Ali ako ga odmereno hladite, povlačite se i navodite ga da se brine i da se pita šta vam je, onda će ga njegov ego terati da vas ponovo osvaja i da vam dokazuje svoju moć. To je za njega igra moći. I tu nema pomoći. Ili ćete duuuugo tražiti i čekati nekog ko je prerastao ego tripove i rizikovati da ga nikad ne pronađete, ili ćete se postarati da moć bude vaša. Sve velike kurtizane – one koje su obrtale careve oko malog prsta – bile su eksperti u ovoj igri.

Zašto muškarcima stvarno treba kučka Zašto muškarcima stvarno treba kučka?
Comments