Kada se Kendall Jenner u februaru pojavila sa bakarnom bojom kose, činilo se da je u pitanju privremena promena, ili da možda nosi i periku. No, došao nam je april, Kendall je i dalje crvenokosa i moramo priznati da joj odlično pristaje. Posle nje se među svetskim zvezdama nastavio trend farbanja u crveno. Tu imamo Sydney Sweeney čiji je prelazak iz plavog u riđe svima predstavljao ogromno iznenađenje. Ne možemo da se ne zapitamo, šta se to dešava u univerzumu, pa se sve više žena farba u neku nijansu crvene?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Crvena i riđa su generalno boje koje se ne viđaju toliko često u odnosu na farbanu plavu, smeđu i crnu. Sad se nešto menja i imamo trend crvenokosih. Zbog čega su žene toliko poludele za crvenom?

Stvar je u tome što će vas crvena kosa instant izdvojiti u odnosu na druge. Kada ste u gužvi, na nekom događaju, pozorištu, žurci, vrlo je verovatno da ćete biti jedina crvenokosa, a i ako se zadesi da vas je više, bićete različite u moru smeđokosih i plavih. Ako želite veliku promenu, ako volite da eksperimentišete, nijansa crvene će biti prava stvar za vas.

Smatra se da je trend crvene kose započeo još prošle godine, ali sada je stigao do poznatih ličnosti i tako se proširio na čitav svet. Listi crvenokosih se pridružuje i Barbie Ferreira. Kat iz serije Euphoria se oprostila od tamnosmeđe bob frizure i prešla u toplije tonove. Ovo je prava stvar za njeno svetlo lice, otvorilo ju je i moramo priznati da sada izgleda još više seksi. Tako to ide kada postanete vatrena crvena.

Comments