Spisku se pridružuje Zendaya sa tamnocrvenom. Obećavamo, ovo je poslednja glumica iz serije Euphoria. Ispade da se pola glumačke ekipe ofarbalo u crvenu. Budući da je Zendaya modna ikona, koja uvek nosi najbolje kreacije i ima najbolje lookove, pretpostavljamo da će se sa njom trend crvenokose još više popularizovati. 

Doja Cat je još jedna poznata ličnost koja se pridružila ovom trendu. Ona se odlučila za blistavu riđu sa predivnim loknama. Doduše, Doja je poznata po tome da toliko često menja boje kose i frizure da je nemoguće pratiti koja je njena prava boja kose i da li ima periku. Ono što znamo jeste da se u decembru i januaru pojavljivala sa riđom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Ako ste zainteresovani da postanete zanosna crvenokosa, a plašite se promene i niste sigurne kako će vam ova boja stajati, preporučujemo da probate farbe koje će vam samo dajati taj bakarno-crvenkasti sjaj. Tek onda polako prelazite u boju koju želite.

Kao bivša riđokosa i crvenokosa moram reći da sam se najlepše osećala sa ovim bojama, pogotovo kad pustim svoje kovrdže. Upoređivali su me sa princezom Meridom iz animiranog filma Brave. Ono što treba da uzmete u obzir je da su crvene nijanse najteže za održavanje i podrazumevaju česte posete frizeru, pošto se sjaj ispere posle dve nedelje pranja. Ali verujte, ako želite da ulažete u kosu i da se osećate prelepo, i te kako vredi.

Naslovna fotografija: instagram.com/kendalljenner

Jovana Petković

Comments