Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Izgleda da se panama šešir se stalno vraća u modu, ali to je verovatno zato što nikad nije ni izašao iz mode – samo se način na koji se nosi menja i širi. Ovog leta, panama šešir možete da nosite i ti i tvoj dečko i da izgledate nepodnošljivo slatko i zaljubljeno! Farmerice, bele majice i patike i panama šeširi – izgledaćete kao blizanci, nerviraćete sve oko sebe što ste tako naglašeno presladak par i bićete ultra-moderni.

Šta treba da znate o čuvenom šeširu?

Originalni panama šešir se pravi na Ekvadoru i postoje razne vrste – fedora, optimo, golf, havana, borsalino… Odaberite onaj koji vam je najdostupniji i usudite se da ga ponesete ne samo uz farmerice i majicu, već i uz haljine.

Klasično belo – crno

Klasičan panama šešir je beo ili najsvetlije bež, sa crnom trakom. Slaže se uz sve što obučete i daje vam ono nešto posebno, što je odlika stila, bilo da ga nosite uz patike i majicu, uz elegantnu haljinu, ili lepršavu haljinu za plažu. Klasičan panama šešir je kežual, a ipak elegantan i kad hoćete da ga posebno uskladite sa garderobom – samo zamenite traku, stavite neku u drugoj boji, ili sa dezenom.

Editors choice