Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Crazy Rich Asians je naziv filma koji je rađen po knjizi Kevin Kwana – Suludo bogati Azijci.

U pitanju je svetski bestseler prodat u preko 2.000.000 primeraka, a koliko je popularna knjiga govori i činjenica da je prenesena na filmski ekran. Kao i film, knjiga je veoma dobro prihvaćena i pohvaljena od strane kritičara.

View this post on Instagram

@crazyrichasians

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Urnebesno smešna knjiga koja će te uvući u svet spletki, raskoši i luksuza na načine na koje nisi mogla ni da sanjaš. Sve počinje tako što Njujorčanka Rachel Chu pristaje da provede leto u Singapuru sa svojim dečkom Nicholasom Yungom. Iako ona zamišlja skroman porodični dom i lep odmor sa čovekom za koga se nada da će se udati, Nick je propustio da svojoj devojci kaže nekoliko ključnih detalja što se tiče njegove porodice – da je bogati naslednik i jedan od najpoželjnijih mladoženja u zemlji.

Rachel će se naći u svetu nezamislivog bogatstva i raskoši, gde će biti na meti starih i novih bogataša, oportunista i spletkaroša i rođaka koji se kao i u svakoj klasičnoj srpskoj familiji u sve mešaju. I to sve pre nego što iznenada otkrije pravi identitet svog davno izgubljenog oca, jer je odrasla sa majkom, koja je sa njom pobegla dok je Rachel još bila beba.

Koliko su kritičari zavoleli ovu knjigu, kritike govore same za sebe, pa je Vanity Fair napisao: “Dinastija na steroidima sa mnogo privatnih aviona, većim vilama i mnogo, mnogo, mnogo više novca (i humora)”dok je Glamour rekao: “Nije moguće ostati ravnodušan na ovu satiričnu priču o skandaloznoj porodici koja svuda, ali baš svda gura svoj nos ni na njihovu beskrajnu Lubutenovu kolekciju.”

Naravno, ima i onih koji su bili izuzetno kratki, te je Entartainment Weekly napisao: “Suludo zabavna 48-karatna knjiga!”, People magazin je to ipak pretočio u jednu jednostavnu rečenicu – “Postoje bogati, bezobrazno bogati i suludo bogati ljudi”.

Ako si volela film koji je pokupio Critics Choice Golden Globes nominacije, ova knjiga je onda pravi izbor za tebe za ove vrele letnje dane kada poželiš da se opustiš.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan Žihlavski

Editors choice