Zapravo, spustili ste se baš u pokušaju da doprete do njihovog razumevanja, do njihovog srca i bića, jer vi uvek vidite najbolje u ljudima i verujete da svako može da podigne svoj nivo svesti, da proširi svoju percepciju i poveća svoju perspektivu. 

Za vaš rast i razvoj, bolje je da odustanete od pokušaja da doprete do onih koji vas uporno ne čuju, ne vide i ne razumeju. Oni ne žele da rastu i da se razvijaju, drže se svojih ubeđenja i uskog sveta svojih predstava i oni imaju pravo na to. Ono što možete, jeste da im prepustite odgovornost za njihove sopstvene izbore i načine, da ih uvažite i da ne pokušavate da im pomognete, kad oni to od vas niti traže, niti prihvataju. 

Distancirajte se što više možete od toksičnih osoba, koje nisu iskrene, koje manipulišu, drame, napadaju vas i projektuju svoje slabosti i loše osobine na vas, nastojeći da vas povuku dole, među prosečne i ispodprosečne, gde vlada niska vibracija ljubomore, osvete, mržnje, straha, gneva… 

Usredsredite se na sebe, na svoje prioritete, na samospoznaju i lični rast i razvoj. Ostavite one koji ne mogu da vas prate i budite zahvalni onima koji mogu, koji uz vas postaju bolji i podižu svoju frekvenciju, kao i onima koji su na višoj vibraciji od vas i koji vam pokazuju da i vi sami možete još da se uzdignete i dosegnete još više nivoe povezanosti, protočnosti, svesti i razumevanja.

Naslovna fotografija: instagram.com/majorstreetstyle

Brankica Milošević 

 

Comments