5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Nekada nam je teško da ustanemo ujutro, pa otvorimo jedno oko dok drugim žmirimo i skupljamo snagu da ga otvorimo skroz. Pomislimo na obaveze koje nas čekaju, pa razmišljamo koliko bi bilo bolje da je to još juče završeno. Ali ovo nije tekst o lošim stranama jutra, već o onim dobrim.

1. Novi dan. Jučerašnji dan je trebalo da nam se “izvini”. Hteli smo da se vratimo u krevet i da se pravimo kao da taj dan nije postojao, a danas ne moramo, oblačimo najbolju kombinaciju i pravac u more obaveza.

2. Zato što jutrom dočekujemo dan koji već dugo iščekujemo (izlazak sa nekim dečkom na piće, e-mail da smo primljeni na neko radno mesto, šestica ili desetka iz najtežeg ispita…).

3. Znate ono kada ste na dijeti, pa ne smete da jedete posle osam sati uveče, e pa kažu da je doručak obavezan tako da, vuala, napunimo stomačiće!

4. Svi imamo neke svoje “jutarnje rituale”, da li je to samo ispijanje kafe ili proveravanje mailova, Facebooka, blogova, gledanje slika od kojih vam zastaje dah… Nešto u šta ste sigurni da će vam pomoći da lepo započnete dan.

SLIKA 111 Zašto volimo jutra?

Neka vam svako jutro bude čarobno

5. Kažu da je najlepši osećaj probuditi se pored voljene osobe, pa su jutra samim tim i lepa.

6.  Sinoć ste doneli odluku, a jutro je pravo vreme da se krene u realizaciju iste.

7. Nova šansa da ispravite svoje greške, uputite jedno izvini, ili pak volim te, samo zato što je neko još uvek tu, i ovog jutra.

8. Svako godišnje doba ima svoje jutro. Zima – ustanete i vidite da je prvi put te godine pao sneg, ali onaj lepi sneg. Jesen – lišće koje šušti pod nogama. Leto – vidite sunce, osetite toplinu i uputite se na kupanje. Proleće – pa neko voli da uživa u zvuku kiše…

Pustite omiljenu, veselu muziku ili radio, umijte se, budite optimistični i uvek osmeh na lice, a jutra, ona će uvek biti divna…


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice