Površna brzina svakodnevnice te izbacuje iz fokusa, živiš sabirajući prošle trenutke, stremeći ka budićim. Propuštaš sadašnji trenutak, jer se svet vrtoglavo okreće oko tebe i usisava te u svoj vrtlog. Zaustavi ga. Zaroni duboko u sebe, pogledaj iz te dubine u dubinu drugog bića, pogledaj u svoje bližnje. To je ljubav. Ona te ukorenjuje u stvarnosti sadašnjeg trenutka. To je intimnost.

Spoznajte sebe, na dubljem nivou nego do sada. Zaustavi se u trenutku, zaustavi vrtešku sveta, zaustavi misli. Budi prisutna, budi tu, budi ti.

Poveži se stvarno, kroz srce. Sa sobom i sa svima i svime oko sebe. Budi otvorena i ranjiva. Budi sa drugima ono što si sama sa sobom. Istraži svoj um, istraži uzajamnost, uključi se u svet i umove bliskih ljudi. To je avantura kakvu nisi zamišljala i priželjkivala, ali je uzbudljivija od svih koje si mogla da zamisliš.

Oseti energiju drugih, posegni ka njoj svojom energijom. Oseti prožimanje osećanja i uma. Ne razmišljaj, samo budi u tom stanju. Zaboravi šta svet očekuje od tebe. Zaboravi šta si bila i ko želiš da budeš, budi samo ono što jesi, sada.

Comments