U susret novim osmesima, uspesima, romantičnim i nezaboravnim momentima, Avon je pripremio specijalne ponude svojih inovativnih proizvoda. Velika sezonska rasprodaja završava se 22. januara. Naruči na vreme svoj omiljeni proizvod i osveži svoj neseser ekstravagantnim i zavodljivim tonovima i teksturama koje će ti ulepšati svaki novi dan.

Za nokte koji hipnotišu i karnevalske boje kojima nećeš odoleti, Avon je upriličio neverovatne popuste na lakove za nokte. Izaberi omiljenu boju dijamantskog sjaja iz Diamond Sparkle linije, po ceni od samo 219 dinara. Obraduj sebe i svoje najbliže luksuzom koji mami uzdahe i stvara bajku modernog doba. Uplovi u svet magije i raskoša sa neprikosnovenim crvenim Luxe ružom za usne za samo 429 dinara i probaj Luxe tečni puder koji pruža svilenkast efekat na dodir, za neverovatnih 799 dinara.

Iznenađenjima nije kraj! Kompanija Avon 8. januara pokreće aplikaciju Avon Deal hunter, koja te vodi na putovanje po najpoznatijim svetskim trgovačkim metropolama. Specijalno dizajniran program namenjen je svima koji žele da na zabavan način pronađu najbolje ponude proizvoda i osete strast neverovatne rasprodaje.

Avon Deal Hunter Zaviri u svet Avon praznične rasprodaje i postani deo nezaboravnog putovanja

Pravila su veoma jednostavna: sve što je potrebno je da se putem svog Facebook naloga upustiš u virtuelnu avanturu i klikneš na Avon Deal hunter. U svakom od tri ponuđena grada čeka te pet proizvoda. Oštrim okom je potrebno pregledati grad i za što kraće vreme pronaći sakrivene proizvode na nesvakidašnjim mestima. Nakon što su pronađeni svi predmeti, otključava se naredna stanica putovanja u kojoj te čeka još pet novih proizvoda iz specijalne ponude. Ostvareno vreme potrage se preračunava u poenima, a klikom na opciju rang možeš videti ostvareni rezultat. Svoj rezultat potrage možeš povećati, ali svaki sledeći put proizvodi se prikazuju na drugom mestu u izabranom gradu. Najviše tri puta svakog dana možeš ići u potragu kroz svaki grad. Kada su pronađeni svi skriveni proizvodi, učesnik dobija najbolje ponude i osvojenu nagradu.

Ne propusti priliku da ušetaš u čarobni svet pristupačnih cena i okusiš sve čari ženstvenosti. Oseti strast neverovatne rasprodaje, pogledaj u nebo i pronaći ćeš najbolje Avon ponude. Izgledaj negovano i privlačno uz proizvode kompanije Avon tokom čitave 2014. godine. Jer ti stvaraš lepotu.

Comments