“Mi smo odgovorne za svoj život i da nas ima u njemu”, misao je Dragane Jovanović, trenera za lični razvoj, kojom je inspirisala žene na samom početku manifestacije Dan za Vas u Ušću”

Tema predavanja bila je kako sebe da stavimo na listu prioriteta i budemo dosledni svojim vrednostima. U tom segmentu Dragana je svim damama iznela i par praktičnih koraka – prvo moramo da pronađemo vreme za sebe i tu napravimo generalno čišćenje, zatim sledi korak u kome kreiramo nove navike u aktivnostima koje nas zadržavaju na tom putu, i treći korak podrazumeva da naučimo da kažemo “ne” svemu što nam ne koristi kao i ljudima koji nas čine da se osećamo loše. 

Dan za Vas u UŠĆU Predavanje 3. e1562771147333 Zbog čega bi uradila sve: Kako da energija radi za tebe?

Ovo je bilo drugo druženje u Ušću od četiri vezana događaja “Dan za Vas” koji zajedno organizuju UŠĆE Shopping Center i Dragana Jovanović. Naredno druženje je planirano za subotu, 20. jul od 18 časova u prijatnom ambijentu Coffee Rooma u prizemlju Ušća. Tema će biti inspiracija, a učićemo kako da je aktiviramo i kako da je negujemo, jer mi se osećamo dobro onda kada živimo u skladu sa sobom.

Sve zainteresovane dame svoje prijave za dolazak mogu prijaviti porukom u inbox na Facebook ili Instagram profilima UŠĆE Shopping Cenetra, jer je broj mesta ograničen. Dame koje budu sa nama na sva četiri događaja, biće posebno nagrađene Ušće šoping vaučerima. 

Dan za Vas by Dragana Jovanović u Ušću e1562771172749 Zbog čega bi uradila sve: Kako da energija radi za tebe?

Dragana Jovanović je jedan od najistaknutiji regionalnih autoriteta u području ličnog razvoja, sa dugogodišnjim iskustvom rada na prilagođenim programima za poslovne ljude. Osnivač je i autor koncepta Life centra i autor bestsellera “Sreća je u nama” i “Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj”. Saradnja sa UŠĆE šoping centrom predstavlja još jedan od načina da teme koje se bave pitanjima ličnog razvoja popularizuje kod šire populacije i pruži ljudima motiv više da krenu putem lične spoznaje. 

Dan za Vas u Ušću e1562771197892 Zbog čega bi uradila sve: Kako da energija radi za tebe?

Galeriju fotografija sa drugog “Dana za Vas u Ušću” možete pogledati OVDE

Comments