Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sve što vam je potrebno je malo veštine i umeća. Vodite se našim savetima i zapalite spavaću sobu.

Smanjite alkohol

Budite oprezni sa pićem pre i tokom seksa. Nekoliko čašica vas može opustiti i popraviti vam raspoloženje, ali previše alkohola može dovesti do toga da se osećate kao “pivnica“ – što nije idealno iz očiglednih razloga. Pošto će vas alkohol pre “spustiti“, nego pokrenuti, može se desiti da vam se prispava, što, takođe, nije dobro ukoliko planirate seksualni maraton.

Vežbajte samokontrolu

Tokom seksualnog maratona, trebalo bi da održite erekciju što duže, a ne prebrzo da doživite orgazam. Kontrolišite nivo stimulacije menjajući poze. Ukoliko vam opada erektivna moć promenite pozu u onu u kojoj je moguća dublja penetracija i u kojoj osećate veće trenje. A ako se stvari drugačije odvijaju i osećate da ste blizu vrhunca, vratite se u pozu u kojoj je stimulacija manja i koja neće dovosi do “kraja igre“. Potrebni su vreme i praksa da bi se savladalo ovo delikatno balansiranje. Imajte na umu da maratnon ne mora da se završi jednim orgazmom, već uživajte, odmorite se pre nego što igra ponovo “počne“.

110 Želim te satima

Vodite ljubav satima

Fokusirajte se na njeno zadovoljstvo

Naravno, ukoliko doživite orgazam u toku seksualnog maratona, uživanje ne mora da se završi. Skoncentrišite se na zadovoljavanje vaše partnerke dok ne povratite snagu i nastavite. To može varirati od maženja do oralnog zadovoljavanja, a ne mora uvek da bude usko povezano sa seksom. Možete uživati i u intimnosti zajedničkog izležavanja. Samo nemojte zaspati!

Zgrabite rekvizite

Jedino mašta može da vas ograniči u seksu. Seks ne mora da se zasniva samo na penetraciji. Zato zgrabite kutiju sa seksualnim pomagalima, igrajte se vibratorima, bičevima, povezima za oči ili se poslužite nečim drugim što bi oboje uzbudilo. Eksperimentišite kombinovanjem hrane i seksa – med, sladoled, topljena čokolada su, uglavnom, najveći favoriti. Možete i naizmenično masažom stimulisati jedno drugo. Ne držite se onoga na šta ste navikli, već iskoristiite priliku da začinite vaš seksualni život.

Lubrikanti, lubrikanti i još lubrikanata

Poslednje što treba napomenuti, ali ne i zanemarljivo, je da su vam potrebni lubrikanti. I to mnogo lubrikanata! Razumljivo je da dugo uživanje u seksualnim čarima uzima svoj danak telesnim „izvorima“  i mogućnostima, pa toplota, trenje i suvoća mogu biti problem. Nedostatak lubrikanta može dovesti i do pucanja kondoma. Pa kako biste izbegli ovu opasnost i zadržali stvari “vlažne i klizave“, investirajte u kvalitetne lubrikante. Nije dobra ideja da na tome štedite. Silikonski lubrikanti su skuplji, ali traju znatno duže traju od onih jeftinijih koji imaju vodenu osnovu.

Većina parova seksualni maraton koji traje nekoliko sati ili, pak, celu noć ima jednom mesečno u nekom “zlatnom“ mesecu njihove veze. Ali sa ovim savetima, kada vam se ukaže prilika, moći ćete da ispratite i opravdate ono što zavisi od vas. Uživajte!


Darija Savić, devojka liberarnih shvatanja. Voli život, hedonista je i smatra da je osnov dobre veze obostrano uživanje u drevnim ljubavnim čarima.

Editors choice