Koliko god bilo teško za poverovati – dijeta može da bude ukusna!

U redu, ne možete baš da jedete čokoladne torte, palačinke i ostale poslastice svaki dan, ali ne morate ni da jedete samo ono bljak-fuj bareno povrće sve vreme. Daaa, zar to nisu dobre vesti? Dakle, šta je to što možete da jedete, a da je pritom ukusno, zdravo i da pomaže u mršavljenju?

Maline

Maline sadrže flavonoid antocijanin koji u organizmu podstiče proizvodnju adiponektina, hormona koji snižava nivo glukoze, obuzdava vaš apetit i ubrzava metabolizam. Bez obzira na to da li su sveže ili zamrznute, one su veliki izvor vlakana i obavezne su u vašoj ishrani ukoliko želite da poboljšate varenje i sprečite nadimanje.

Borovnice

Borovnice su više od samo još jednog slatkog voća koje obožavate da jedete. One podstiču sagorevanje šećera i masti, što garantuje vrlo brzo ravan stomak. Napokon!

borovnice Želiš da smršaš? Onda obavezno jedi ovo!

Lubenica

Sačinjena od čak 92% vode, ona je savršena zamena za tečnost koju je neophodno uneti tokom dana. Osim toga, slatka je, pa nećete imati želju za slatkišima (što, jelte, štedi toooliko kalorija), sprečiće nadimanje, pobediće glad… Da li vas to vidim kako već trčite na pijacu?

Comments