Devojkeee, maj je, leto se opasno približava! Jeste li već počele da se brinete kad je pre vreme proletelo, a vi nikako da počnete da vežbate, krenete na dijetu i, uopšte, ispunjavate sve one novogodišnje odluke?! Da, da, ni nama nije jasno kako je već maj i nije nam jasno kada ćemo stići da dovedemo svoju liniju do savršenstva… Ali, ako počnemo odmah, a odmor zakažemo za avgust… Da, ima nade za nas!

U svakom slučaju, dok planirate gde ćete na letovanje ili možda u koju teretanu da krenete, evo tri jednostavna recepta za tri ukusna šejka (ili smoothie-ja, kako vam draže) koji će biti vaši najbolji saveznici u trci za figuru iz snova. Počnite da ih pijete već danas i dočekaćete leto spremne! I zgodne!

Šejk od breskve

Ovaj divan, ukusan napitak će vas okrepiti, ali i povratiti snagu nakon treninga. Priprema je zaista jednostavna – samo u blenderu pomešajte šaku spanaća, jednu breskvu, jednu narandžu, 1/4 šolje grčkog jogurta i jednu šolju bademovog mleka i to je to! Osvežavajuće, kremasto i neodoljivo! I naravno, što je najvažnije, zdravo.

peach blast Želite dobru liniju? Probajte ove UKUSNE šejkove!
Comments