Ako imaš više seksa, imaćeš više seksa. Doduše, možda ćeš imati i više partnera, više brige zbog rizičnih seksualnih odnosa, ili više šanse da zatrudniš, a verovatno ćeš se češće i prilježnije depilirati i imati više dobrih razloga za neprospavane noći.

Biće tu svakako više nečega. Ali količina seksa nije proporcionalna količini sreće – možeš da budeš sasvim srećna bez ikakvog seksa, a možeš i da budeš vrlo nesrećna, iako imaš puno seksa.

Duh potrošačkog društva i imperativ da živimo punim plućima i da budemo aktivni na svim frontovima, nameće pitanje seksa kao pitanje sreće.

Deset predloga da središ svoju intimnu frizuru, 12 vrsta orgazama i po deset načina da postigneš svaki od njih, pet savršenih poteza u krevetu koji će izludeti vašeg partnera, 5 promena koje treba da unesete u svoj seksualni život, 7 poza u kojima ćete lakše postići orgazam…ukazuje nam da je seks nešto čime ozbiljno moramo da se bavimo, da ga unapređujemo i da držimo korak sa trendovima, da bismo bile srećne i ispunjene.

vise seksa Hoćeš li biti srećnija ako imaš više seksa
Comments