Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Vaga

Još jedno iznenađenje – za Vage važi da su šarmantne, odmerene i smirene, pridevi “strasna” i “duboka” se obično ne vezuju za njih. Ali one su u stanju da se potpuno predaju, da se posvete partneru nesebično i da učine sve za njega – na taj način izražavaju svoju ljubav i divljenje.

Ako partner, međutim koristi njihovu nesebičnost, ili je uopšte ne primećuje i ne ceni, veoma su uvređene i tada mogu da postanu distancirane (dok su zapravo vrlo tužne). To se obično dešava kad prestanu da budu starsno zaljubljene – kad ih sustigne realnost odnosa sa nekim u kome su videle njegove najbolje osobine i potencijale, a on ih u vezi nije iskazao, niti pokazuje neki pomak u tom smislu. Tada su slomljene i bolesne od ljubavi i još dugo su u stanju da ostanu u agoniji lošeg odnosa, jer ne mogu da se pomire sa svojim razočaranjem.

Strelac

Generalno, Strelčeve prozivaju za površnost, nestrpljenje i avanturizam (nesposobnost za vernost i istrajavanje) i to ostaje na snazi – žena Strelac je u vezi često bahata i gruba prema partneru (prikrivajući svoju ranjivost i čuvajući svoju slobodu), ali kad se zaljubi, potpuno se predaje strasti i naletu osećanja. Svesne da će možda biti povređene i da veza neće potrajati, ipak su spremne da rizikuju i da se predaju i da sa partnerom budu veoma otvorene i ranjive. Vole da govore o svojim osećanjima i ne plaše se povređivanja – veruju da je mnogo bolje iskusiti ljubav i strast i biti na kraju povređen, nego uopšte ne doživeti tako nešto.

Ribe

Ribe su takođe na svakom spisku horoskopskih znakova koji se tiče romantike, strasti, ljubavi, nežnosti. Iskrene su i kad nekog vole, ne kalkulišu, ne igraju igrice i ne strahuju od toga da će biti povređene. Žene Ribe svom partneru poklanjaju puno poverenje, otvorene su i ranjive i kad se desi da on to ne poštuje, da ih povredi, slaže, prevari, ostanu zaprepašćene i zbunjene – kako je moguće da neko koga one vole bude grub i okrutan? Da, Ribe veoma često bivaju povređene, ali one hrabro ulaze u vezu i ulažu sebe bez ostatka.

Naslovna fotografija: instagram.com/90s.babes

Brankica Milošević

Editors choice