5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

Vaga

Još jedno iznenađenje – za Vage važi da su šarmantne, odmerene i smirene, pridevi “strasna” i “duboka” se obično ne vezuju za njih. Ali one su u stanju da se potpuno predaju, da se posvete partneru nesebično i da učine sve za njega – na taj način izražavaju svoju ljubav i divljenje.

Ako partner, međutim koristi njihovu nesebičnost, ili je uopšte ne primećuje i ne ceni, veoma su uvređene i tada mogu da postanu distancirane (dok su zapravo vrlo tužne). To se obično dešava kad prestanu da budu starsno zaljubljene – kad ih sustigne realnost odnosa sa nekim u kome su videle njegove najbolje osobine i potencijale, a on ih u vezi nije iskazao, niti pokazuje neki pomak u tom smislu. Tada su slomljene i bolesne od ljubavi i još dugo su u stanju da ostanu u agoniji lošeg odnosa, jer ne mogu da se pomire sa svojim razočaranjem.

Strelac

Generalno, Strelčeve prozivaju za površnost, nestrpljenje i avanturizam (nesposobnost za vernost i istrajavanje) i to ostaje na snazi – žena Strelac je u vezi često bahata i gruba prema partneru (prikrivajući svoju ranjivost i čuvajući svoju slobodu), ali kad se zaljubi, potpuno se predaje strasti i naletu osećanja. Svesne da će možda biti povređene i da veza neće potrajati, ipak su spremne da rizikuju i da se predaju i da sa partnerom budu veoma otvorene i ranjive. Vole da govore o svojim osećanjima i ne plaše se povređivanja – veruju da je mnogo bolje iskusiti ljubav i strast i biti na kraju povređen, nego uopšte ne doživeti tako nešto.

Ribe

Ribe su takođe na svakom spisku horoskopskih znakova koji se tiče romantike, strasti, ljubavi, nežnosti. Iskrene su i kad nekog vole, ne kalkulišu, ne igraju igrice i ne strahuju od toga da će biti povređene. Žene Ribe svom partneru poklanjaju puno poverenje, otvorene su i ranjive i kad se desi da on to ne poštuje, da ih povredi, slaže, prevari, ostanu zaprepašćene i zbunjene – kako je moguće da neko koga one vole bude grub i okrutan? Da, Ribe veoma često bivaju povređene, ali one hrabro ulaze u vezu i ulažu sebe bez ostatka.

Naslovna fotografija: instagram.com/90s.babes

Brankica Milošević

Editors choice