Haljina je potrebna svakom ženskom… zidu? U posljednje vrijeme – da. Haljinu nalazimo ne samo u svojem ormaru, već i na svojem zidu. Služi kao komoda. Ljubiteljice cipela također će doći na svoje jer je Antartidee osmislio sat u obliku cipele. Sicis je svoju inspiraciju također pronašao u ženskoj cipeli – rezultat je luksuzna kada.

Slika 1.1 Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Viseća komoda

Slika 2.1 Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Sat u obliku cipele

Žene su uistinu vječna inspiracija. Ovih je blagdana moguće pronaći čak i božićno drvce oblikovano poput haljine.

Slika 3. Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Božićno drvce

Ukoliko se takvo što čini pretjerano ekscentričnim, uvijek je moguće odlučiti se za, primjerice, mlinac za papar i vadičep u obliku žene, ili stalak za nakit u obliku korzeta. Umbra stvara prilično neodoljive stalke za nakit u obliku korzeta.

Slika 4. Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Kada

Za sve one koji žele dati šansu ženstvenom namještaju pogledajte uratke Nike Zupanc, koji će kod svakoga izazvati divljenje.

Slika 5. Ženska silueta u službi dizajna enterijera

To nije džepno ogledalo, već rešo Nike Zupanc

Slika 6. Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Stolić Nike Zupanc

Premda se čini čudnim posjedovati nešto što nalikuje ženskoj silueti, a u službi je, primjerice, kućanskih aparata, to i nije toliko neukusno. Dapače, naglašava se i veliča ljepota ženskih oblina. Veličina “0” je, u tome slučaju, out.

Slika 7. Ženska silueta u službi dizajna enterijera

Neodoljive obline

Izvor fotografija: nikazupanc.com, hammacher.com, straightlinedesign.com, antartidee.it


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Comments