Sledeću nedelju obeležiće velika manifestacija za dame, koja se priprema ispred shopping centra “Ušće”. II “Lady fair” održaće se 14. i 15. septembra, a sve posetioce pored velikog broja izlagača očekuje i veoma bogat zabavno-edukativni program.

Dame će oba dana vikenda, od 10 do 19 časova moći da uživaju u raznovrsnom programu na bini gde ih očekuje dosta muzike, plesnih grupa koje će prikazati nekoliko plesnih tačaka poput salse i tanga, zatim žene će vežbati zajedno sa fitnes instruktorima i dr Feelgood-om koji će im ujedno i otkriti formulu zdravog života, na reviji frizura mogu videti i najatraktivnije frizure za predstojeću sezonu jesen/zima i još dosta iznenađenja i bogatog programa očekuje posetioce ove manifestacije.

1236629 624150854291667 1997217261 n Ženski kutak na Lady Fair u

Sledeću nedelju obeležiće velika manifestacija za dame, koja se priprema ispred shopping centra „Ušće“

Veliko interesovanje dama je za Ženski kutak gde se mogu posavetovati i dobiti odgovore na razna pitanja od velikog broja stručnjaka iz različitih oblasti. Tu će biti astrolog od koga mogu saznati šta ih očekuje u budućnosti, zatim nutricionista, analitičar snova, feng šui stručnjak koji će ih posavetovati kako da urede svoj životni kutak, stomatolog, kozmetičar i još dosta stručnih lica od kojih će pripadnice lepšeg pola mnogo toga novog naučiti. Veći broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će dame takođe moći da saznaju dosta toga novog iz raznih oblasti, o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene.

Organizatori zajedno sa partnerom shopping centrom “Ušće”, kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce “Lady fair”-a.

 

Comments