Nikada neću zaboraviti scenu od pre desetak godina koja mi je trajno zgadila viziju veze i zajedničkog života. Neka Ana, jedna od onih što joj je svaki momak pravi i udaje se za njega, besedi meni i Ceci o čarima svoje nove savršeno bajkovite veze:

“A vrhunac intimnosti je kada kakiš pred svojim dečkom!”

Svetlana ne bi bila Svetlana, da u glavi nije razvila bizarnost do kraja:

“U trenutku dok on pere zube?”

Godine su prohujale, ja sam srela mnoge Ane otada, a ovo su neki od momenata zbog kojih devojke padaju u očima jačem polu (ovaj put se nećemo obazirati na njihove prljave čarape, trimovanje po lavabou, duvanje nosa prstima, pljuvanje po ulici, češanje mošnica i bušne gaće).

Hulahopke na žici

“Ja da sam žensko nikad ne bih prao te vaše čarape! Bacao bih ih i kupovao nove!” započeo je ovako priču prijatelj koji je došao po neku ultra namontiranu cicu do njenog prebivališta ali kada je video čarape koje se poput creva rastežu sa žice u momentu je ostao deerotizovan. Nije mu ni pomogla ni činjenica da je bolje što je devojka uredna nego da iste hulahopke obuva do stadijuma kad rupe mora zauzdavati bezbojnim lakom, scena sušenja mu se gadno urezala poput tinejdžerskog trovanja đus-votkom. Ok, ženske hulahop likra najlon čarape zaista jezivo izgledaju dok se suše, a one bolje kvaliteta se i kupuju da bi što duže trajale (i prale se, naravno). Stoga devojke, najlonke, bubrežnjače i razbucane trenerke ne kačite baš do ulice (savršen je prozor/balkon ka unutrašnjoj strani zgrade), ili ako je u pitanju sušilo nereprezentativne komade kačite po sredini, a po sponjim žicama negližee i miniće.

p.s. ne zaboravite da je vrlo verovatno da ćete naleteti na frika koji će, kad vam dođe u posetu, preturati po korpi sa prljavim vešom.

pisenje Ženski momenti koji se gade frajerima
Comments