#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Neke žene imaju sreće, pa kad su zabrinute, preopterećene i nemaju odmora, one mršave. Istope se, pojedu se. Ne mislim da stvarno imaju sreće, ali u odnosu na one koje se u istim okolnostima goje, to tako izgleda.

Da bi se održala idealna kilaža (pri čemu je idealno isto što i individualno) potrebno je da budemo u balansu. Emotivno i psihološki stabilni, duhovno mirni, telesno zdravi i aktivni. Za balans je potrebna disciplina, jer čim malo popustimo svojim tripovima, oni se okrenu protiv nas. Zato se danas toliko govori o energiji, o duhovnoj praksi i vežbanju, a i sve češće se primenjuje.

Pre dvadesetak godina bavljenje jogom je bilo u najmanju ruku čudno, ako ne i obeleženo kao sektašenje, a danas na svakom koraku imate joga centre, možete da birate vrstu joge koja vas zanima, kao i instruktore i učitelje. Što je samo jedan primer kolektivne potrage za balansom, koja je svakako rezultirala kolektivnom svešću o štetama disbalansa.

I to je super, to je odlično, to je fantastično! Još će bolje biti kad kolektivno počnemo da se bavimo uzrocima, umesto saniranjem posledica.

Dokle god se ne poduhvatimo nesvesnog i taj poduhvat ne uvedemo u dnevnu praksu, imaćemo muke da održimo balans i disciplina će nam teško padati.

Ješćemo zato što smo gladne nežnosti, pažnje, seksa, ljubavi.

pravila zdorovogo pitaniya Ženski tripovi: Hrana je utešna

Neko od brige i sekiracije mršavi, a neko se goji. U nekim periodima, hrana je sve što preostaje od svakog zadovoljstva

Zato što je hrana utešna, a možda i jedino zadovoljstvo u nekom životnom periodu. A možda smo i ubeđene da je to jedino zadovoljstvo koje nam je preostalo.

Ješćemo da umirimo nervozu, oteramo dosadu, uvešćemo grickanje, prejedanje i ždranje u svakodnevnu praksu i nakon par meseci prilježnog i disciplinovanog rada, imaćemo fantastične rezultate.

A onda ćemo se smučiti sebi, pa ćemo krenuti u suprotnom smeru, držati dijete, vežbati, gladovati i za tu vrstu prakse biće nam potrebno dvostruko i trostruko i petostruko više vremena da dostignemo fantastične rezultate. Osećaj pobede će nas držati neko vreme, a onda ćemo ponovo upasti u neki od začaranih krugova samoobmane, samosažaljenja, samokažnjavanja i početi sledeći krug utehe.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice