Razbolite se, osetite nemoć, prepadnete se, ugojite se.

Veza vam je stabilna, zadovoljni ste i opušteni, ugojite se.

Onda vas dečko ostavi i vi se odjednom prenete i nije vam teško da idete u teretanu i držite dijetu, ustvari, baš vam prija i mršavite i flertujete na sve strane.

Kako sad to? Ako strah goji, kako ste ga se najeli kad vam je bilo dobro u vezi?

Ah, strah je bio zatvoren u podrumima podsvesti, samo što on tamo ima punu slobodu delovanja.

Možda ste se sve vreme plašili da ćete izgubiti stabilnost koju imate, da će vas dečko ostaviti, da ćete ostati sami. I onda kad se to najzad desilo, laknulo vam je. Strah se ostvario i ne morate više da mu plaćate danak.

A možda se suštinski plašite stabilnosti, jer je ona isto što i učmalost, nepokrenost, nerazvijanje, vezanost, sputanost, zatvor, a vi više od svega volite slobodu.

dumped girl elite daily 19 Ženski tripovi: Posle njega ja debela

Iza svakog razloga za gojenje krije se strah. Sve što se dešava telu prvo se razvija u dubinama podsvesti

Neizvesnost pokreće energiju, budi interesovanje, angažuje vas i sjajno utiče na liniju.

Ako upadnete u drugu vrstu nedostatka stimulansa, samoću, posao, odgovornost, razočarenje u ljubavi, odustajanje od potrage za partnerom, ugojićete se od straha da će nadalje vaš život biti samo niz gubitaka i mirenja sa sudbinom.

Svaka žena zna da je period strasne zaljubljenosti najbolja dijeta na svetu.

Isto tako, strasna zaljubljenost nam se smeši ukoliko se strasno zainteresujemo za sebe. Čim smo budne, aktivne, prisutne, prvo evidentiramo gubitak kilograma, a onda opazimo interesovanje muškaraca.

Oh, još jedan začarani krug!

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments