Poslednji supermesec, četvrti u nizu, poznat kao žetveni Mesec, izlazi 29. septembra i biće veći i svetliji nego inače. Pun Mesec u znaku Ovna unosi u naše živote energiju ovog kardinalnog vatrenog znaka, a ovaj uticaj će biti podsticajan. Imaćemo želju da iskoristimo dan, iscrtamo sopstvene puteve i sledimo želje svog ega – daćemo prioritet sopstvenim željama i potrebama.

Kako žetveni Mesec utiče na svaki znak zodijaka

Ovan

Vreme je da zauzmete centar pozornice. Pošto se žetveni Mesec odvija u vašem znaku, njegova energija može pojačati vašu strast, želju i entuzijazam. Ako ste u poslednjih šest meseci razvijali neki projekat ili ideju, sada biste mogli da postignete cilj i pokažete svetu da ste spremni da uživate u svojim pobedama.

Bik

Odvojte malo vremena da se odmorite i napunite, jer bi ova lunacija mogla da vas dovede do iscrpljenosti. Slušajte svoj prirodan ritam, idite na opuštajući tretman, spavajte dovoljno, da biste se maksimalno opustili. Takođe, žetveni Mesec vam može dati snagu da izlečite bolove iz prošlosti i nastavite dalje.

Blizanci

Vaš društveni život će se ubrzati, nebeska energija zahteva da budete viđeni, da vas čuju i da ostavite utisak. Razjasnite sebi šta želite da manifestujete u narednom periodu i pronađite nekog ko vam u tome može pomoći. Ako ste sami, koristite vatrenu snagu koju osećate i društvene prilike da upoznate nove osobe preko svojih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Milk Tea (@taramilktea)

Rak

Pred vama je velika kulminacija ili prekretnica u pogledu vaših ambicija, karijere i profesionalnog života. Promocija, ponuda za novi posao ili značajno priznanje moglo bi biti iza ugla. Ono na čemu ste radili u prethodnom periodu dovešće vas do uspeha, na ovaj ili onaj način.

Lav

Izađite iz svoje zone udobnosti, jer vam žetveni Mesec daje energiju da pokrenete stvari. Možda dostižete kulminaciju ili prekretnicu koja se tiče aktivnosti vezanih za inostranstvo, putovanja, akademska dostignuća, duhovnost, medije…

Devica

Pun Mesec u Ovnu dovodi u fokus vašu intimu i emocionalni život. Možete biti nestrpljivi da procenite pravu snagu u svojoj vezi. Stvari će biti eksplicitne, čak i ako se ne razgovarate licem u lice. Moglo bi doći do odluke da svako krene svojim putem. Takođe, žetveni Mesec može doneti pomak koji se tiče krupnih novčanih pitanja, imovine i investicija.

Pročitajte i ovo: 3 najmudrija znaka zodijaka od kojih ćete uvek dobiti odličan savet

Vaga

Promene se mogu dogoditi i vama, jer se očekuje da ovaj pun Mesec donese dramatične promene u ljubavnom ili poslovnom partnerstvu. Jedanke su šanse za veće zbližavanje, kao i za razlaz. Jedna mogućnost je zajednički život ili produbljivanje saradnje, a druga suočavanje sa nefunkcionalnošću i miran rastanak. Ako ste slobodni, mogu vam se otvoriti šanse koje poseduju potencijal za dugoročnu vezu.

Škorpija

Bićete vrlo zauzeti i pozvani da održite ravnotežu između posla i privatnog života – žongliraćete svojim rutinama, odgovornostima, projektima, planovima i prioritetima. Mogli biste da uglancate veliki projekat za svog poslodavca ili čak da promenite posao. Ako želite bolje zdravlje, iskoristite energiju žetvenog Meseca za nove fitnes rutine i dijetu.

Strelac

Slušajte svoje srce, jer bi vam žetveni Mesec mogao doneti zanos strasti, romantike i radosti. Samci se mogu sresti sa svojom srodnom dušom ili se zaljubiti, a parovi mogu zapaliti svoju iskru. Planirajte nešto zabavno i uzbudljivo, u čemu ćete zajedno uživati. Dobre vesti za sportiste i umetnike!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Milk Tea (@taramilktea)

Jarac

Pun Mesec u Ovnu osvetljava vaš domaći život. Mogle bi nastupiti promene koje se tiču porodice, kuće ili nekretnina. Neki od vas će se možda preseliti, dobiti novog cimera ili odlučiti da se upuste u preuređivanje i renoviranje. Ako se pojavi nešto važno u vezi sa porodicom ili roditeljima, usredsredite se na to.

Vodolija

Vodolijama se može zavrteti u glavi od intenzivnih događanja na polju važnih projekata pisanja, izlaganja, reklamiranja, komunikacije. Mogli biste voditi pregovore i potpisati neke ugovore. Vaš avanturistički duh će se probuditi i težićete kratkim putovanjima ili izletima koji će za vas biti okrepljujući.

Ribe

Novčana pitanja dolaze u fokus – žetveni Mesec bi mogao da donese promene na polju prihoda i troškova. U zavisnosti od toga kako ste sticali i trošili u poslednjih šest meseci ili duže, pojaviće se vidljivi rezultati. To može biti povišica, ponuda za novi posao, novi klijenti ili povećanje proizvodnje. Ako ne, očekujte velki trošak, zbog kog ćete možda morati da podignete kredit ili se zadužite na drugi način.

Pročitajte i ovo: Počinje sezona Vage – uspostavite harmoniju i usporite ritam

Naslovna fotografija: instagram.com/taramilktea

Brankica Milošević

Comments