Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Da li ponekad podignete glavu gore ka nebu gledajući tragove aviona, čisto onako dokolice radi, maštajući kako se nalazite u istom tom avionu, koji vas vodi na neku udaljenu egzotičnu destinaciju. Upravo ti tragovi zadnjih godina sve više i više zabrinjavaju svetsku populaciju… Nas obične ljude.

Tražeći na Google-u i čitajući razne dokumente, došao sam do definicije, uticaja, posledica i mogućnosti eventualne zaštite od ovih, kako ih neki nazivaju, paučastih tragova.

Chem znači hemijski, trails tragovi. Uobičajeni kondenzacioni tragovi iza aviona (contrails) ostaju vidljivi obično po tridesetak sekundi, dok se novi tragovi (chemtrails) mogu videti mnogo duže i sasvim se lagano šire nebom, stvarajući belu izmaglicu. Contrails su dugački najviše do deset dužina aviona, sastoje se od vodene pare koja se pretvara u led i nestaje. Chemtrails ostaju na nebu po dva sata i duže, šireći se sve deblje.

kemtrejs 11 Živi zdravo: Kemtrejls, sistemsko istrebljivanje ljudske vrste

Da li se ipak radi o klasičnom zaprašivanju ili se stvarno ljudska civilizacija nalazi pred selektivnim istrebljenjem

Chemtrail se prvi put pominje u SAD 1997. godine, kada je krenulo masovno primećivanje beličastih tragova na nebu, mada se tvrdi da su još sredinom 20. veka vršeni tajni eksperimenti iznad Velike Britanije i SAD. 1996. godine na videlo izlazi dokument Vazdušne vojne akademije SAD, koji predstavlja studiju u kojoj se govori o ljudskoj (čitaj: američkoj) dominaciji nad vremenskim prilikama, koja bi trebala da bude potpuna do 2025. godine. Po toj studiji neophodno je uspostaviti kontrolu nad vremenskim prilikama, sve u cilju kontrole nekog budućeg rata.

Postoje tri hipoteze koje su vezane za upotrebu chemtrails: modifikacija vremenskih prilika, kontrola naseljenosti i program vakcinacije.

Chemtrail u sebi sadrži: nervne otrove, teške metale (aluminijum, barijum, stroncijum, mangan), mikroorganizme (bakterije, gljivice, mikoplazme), dehidrirana ljudska crvena i bela krvna zrnca, pesticide, radioaktivne materije.

Nanočestice koje ostaju posle zaprašivanja čovek udiše i tako ih sjedinjuje sa čitavim organizmom. Ulazeći u čoveka, na koži se stvaraju rane koje liče na riblju krljušt. U naučnom radu Ekološkog pokreta Novi Sad upozorava se javnost na štetnost zaprašivanja i izdvaja se Morgelonsova bolest, strašno oboljenje kože koje izaziva ovo zaprašivanje. Chemtrails izaziva kod ljudi još i hroničan umor, kratkoročno gubljenje pamćenja i koncentracije, depresiju, slabljenje imuniteta, kašalj, bolove u grudima, upalu disajnih puteva, krvarenje iz nosa, peckanje očiju, podrhtavanje očnih kapaka, ukočenost vrata, nepravilan rad srca, probleme sa krvnim sudovima i krvnim pritiskom, infekcije, iritacije mokraćnih i disajnih puteva, alergije, astmu, rak.

Jedan od načina zaštite jeste konzumiranje zeolita, potpuno prirodnog minerala, koji je netoksičan i bez nuspojava i potpuno se eliminiše iz tela četiri do šest sati nakon uzimanja. Zeolit iz tela odstranjuje brojne štetne, toksične i kancerogene supstance u obliku teških metala, pesticida, herbicida, alfatoksina, mikotoksina, radioaktivnih čestica, i to putem stolice, mokraće i znoja.   

Još jedna teorija zavere ili realna opasnost po ljudski rod?

Prethodne tekstove iz serijala “Živi zdravo” možete pogledati ovde.


Uroš Martinović je nesuđeni puštač muzike, kuvar bez diplome, prenosilac eneregije na sopstvenu odgovornost. Svaki svoj odsanjani san zaboravi čim se probudi, upravo zaboravio jedan.

Editors choice