#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Živim leto čekam jesen (BLOG)

Živim leto čekam jesen (BLOG)

1/3

Ove jeseni mi predstoje dva važna rođendana. Dobro, uvek su važni, rođendani su ono što slavi moja mala porodica i proširena porodica mojih prijateljica, mi smo iz vremena socijalizma, pa su nam slave, onako, pfff, ali su nam zato rođendani ful. I dečiji i naši. Volimo rođendane. Duvamo svećice. Moja najrođenija prijateljica proletos je oduvala svih pedeset, uz pevanje, zezanje i aplauze. Da li znate koliko je neverovatan poduhvat nabaviti 50 istih svećica? Nema. Možeš broj brate, praktičnije je. Ili onaj znak pitanja, kažu, najviše se prodaje. Ali torta prekrivena svećicama je baš onako u slavu svih tih godina, to je prava počast životu koji se nagomilao.

Druga moja najrođenija prijateljica nedavno je oduvala 45, u žalosti – ispratila je brak iz svog života, a zajedno sa njim i sve nade i očekivanja koja je imala od predstojećih godina. Sada treba da odboluje i da ponovo pronađe sebe, ljubav, nadu i očekivanja. Hoće, znam. Zato što je živa. Ko je živ, taj sve može.

Jer moja treća najrođenija prijateljica više ne slavi rođendane i na dan njenog pedeset prvog, mogla sam samo da odnesem buket cveća na njen grob, da popušim jednu cigaretu i da pričam glasno i plačem. I radim to, evo već pet godina. Nema je, nema života, nema bola, nema ljubavi, nema nade. Nema. Sve je to odbacila. A ja sam sve to prigrlila. I život i smrt, i ljubav i bol, i nadu i beznađe i veru i sumnju. Živa sam. I živo osećam bol moje žive prijateljice u žalosti za životom koji je želela, a više ne može da ga vodi i bol koja je moju mrtvu prijateljicu opredelila za odustajanje od života. I sve bolove svih žena koje volim, živih i pokojnih. Sve što osećam, oduzima mi dah, stvara mi knedlu u grlu, uzlupava mi srce i borim se da udahnem i pokušavam da se isplačem, da isperem suzama to zlato, to neizmerno bogatstvo kojeg sam puna do vrha i zbog koga osećam najdublju zahvalnost i najponiznije sam spremna da živim večno, kroz sve bolove koji mi predstoje.

blog2 3 Živim leto čekam jesen (BLOG)

Editors choice