#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

“Život bez granica”: Pomozi da se nečiji san ostvari

“Život bez granica”: Pomozi da se nečiji san ostvari

Da li želiš da ovo leto provedeš na jedan lep i koristan, drugačiji način, a da pritom izmamiš i još nečiji osmeh?

Kancelarija AIESEC organizacije, Singidunum, započela je sa ostvarivanjem svog cilja.

Saznajemo kako protiče projekat “Život bez granica” inkluzija od organizatora projekta Aleksandra Miljanića:

“Ja sam više nego zadovoljan celim projektom i nadam se da ćemo postići sve željene ciljeve, a možda i više od toga. Svako dete ima pravo na kvalitetno obrazovanje u skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima. Mi to možemo i želimo da pružimo. Projekat nije samo fokusiran na dete koje ima poteškoće u razvoju. Problemi koje ima dete sa smetnjom u razvoju nije dovoljan razlog da bi se ono izdvojilo od druge dece. Pozitivni efekti inkluzije su svest o različitosti, mogućnost da deca mogu da se kompleksnije i sa više podsticaja razvijaju. Deca bi dobila saznanje da škola nije mesto samo za savladavanje sadržaja, već treba da postane veliko mesto, gde se svi okupljaju, a ne da neko dete sedi kod kuće izdvojeno i bez ikakve mogućnosti za kontaktom sa drugom decom.”

Projekat je osmišljen tako da svi zainteresovani studenti-budući volonteri, koji se odluče na ovaj lep čin društvene odgovornosti, provode vreme sa decom kojoj je pažnja najpotrebnija i zajedno sa njima učestvuju u sportskim i kulturnim aktivnostima, radionicama, obilascima znamenitih i mesta od kulturnog značaja Beograda i Novog Sada.

Članovi organizacionog tima:

“Izuzetno nam je drago što smo dobro počeli. Deca svih uzrasta su imala priliku da posete Pedagoški muzej, Kalemegdan, utakmicu Vukova…Takođe im je održan trening od strane “Spiritus Movens”-a koji je nosio naziv “Kako biti srećan?”. Sledeće nedelje planiramo da posetimo Dom zdravlja, a malo rekreaciji i sportu će doprineti neki od sportista koji su uključeni u projekat.”

Tim za odnose sa javnošću koji je, takođe, aktivno učestvovao na projektu, kaže:

“Volonteri se trude da što više slobodnog vremena provedu sa decom, jer i sami znaju koliko to njima znači. Malim koracima kroz “Život bez granica” koračamo zajedno ka sreći u kojoj ćemo pružiti ovim mališanima ono što novac ne može da plati, a to su nečija ljubav, pažnja, osećaj pripadnosti. Želimo da svet postane svestan da je poštovanje različitosti jako bitno, da podstaknemo verovanje da različitost obogaćuje svet u kojem živimo. Treba pronaći pravi put da se svaki čovek otvori, da poveruje ljudima oko sebe. Međutim, mi stvarno želimo da pomognemo, da budemo uporni i istrajni. Želimo da svako dete stekne izvesno samopouzdanje koje ćemo zajedno negovati i dalje razvijati. Stoga je naš cilj da stvorimo dugoročni efekat, da stvorimo inkluzivno društvo.  Niko ne želi da zna kako je to biti u njihovoj koži i kako je kada imamo samo jednu želju – BITI ISTI. Potrudićemo se da im dokažemo da nisu drugačiji, već posebni.”

Treba li veća nagrada za uloženi trud od osmeha na licu deteta?

Za sve zainteresovane studente volontiranje je moguće popunjavanjem aplikacije na sajtu AIESEC-a Srbija – kancelarija Singidunum.  

Editors choice