Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Zakon ogledala ili zakon refleksije, jedan je od univerzalnih zakona koji je poznat i kao zakon privlačnost – ono čime zračiš, to i privlačiš.

Taj zakon objašnjava da ne samo što privlačimo određene okolnosti u svoj život, nego i sagledavamo sebe kroz druge. Ono što je bolno, pokazuje nam gde treba da ojačamo sebe, da se iscelimo i osvestimo. Ono što nas raduje, pokazuje nam u čemu smo dobri i šta radimo kako treba. Po tom zakonu, tvoj život je ono što reflektuješ, odraz i odgovor koji dobijaš, a ne ono što ti se događa.

zakon privlačenja Život ti se ne dešava – nego ga sama reflektuješ

Tajna života koju samo mali broj ljudi razume i rukovodi se njome, jeste da niko nije žrtva nepravde, nego da svet reaguje i uzvraća na ono što smo mu poslali, čime smo zračili, što smo “tražili”. Kosmos ne zna za pravdu i nepravdu, to su ljudski pojmovi. Ako ti ulažeš energiju u brigu i strah, Univerzum to prepoznaje kao tvoju narudžbinu i stara se da ti je ispuni.

Poenta je u tome da je opseg naše percepcije sveta zasnovan na nivou koji je dosegao naš um, odnosno, naša svest. Činjenica je da je svest ograničena i se većina posle u našem umu odvija bez učešća naše svesti, odnosno, podsvesno. Dok se podsvesni procesi odvijaju, naša čula prikupljaju informacije, propuštajući ih kroz filtere, tako da do naše svesti dopiru samo najvažnije informacije. Zato nam je lakše da brinemo, nego da recimo, osećamo zahvalnost – um daje prioritet potencijalnim pretnjama.

Editors choice