Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Drvo je važan deo naših života ili, bolje da kažem, domova. Odvajkada je korišćeno za izgradnju kuća, a koristi se i dalje, naročito pri izradi krovova. Međutim, pored svog značaja u građevinarstvu, drvo se danas uglavnom koristi kao dekorativni detalj koji stvara neočekivani šarm privida nezavršenosti. Vlasnici mnogih domova insistiraju na prikazivanju drveta u krovnim gredama ili drugim elementima i ja ih potpuno razumem zašto to rade – drvo je tradicionalno šik i unosi toplinu i udobnost u dom. Čak i sama boja drveta podseća na omiljeno ćebence i dobru knjigu, zar ne? Naravno, danas možete videti drvene podove obojene u crno ili belo, što je apsolutno fabulous & stylish, ali za mene je klasični izgled drvenog stola ili stolice ili čak police neprocenjiva dopuna prostoru koja stvara taj kućni osećaj koji svi želimo u svom prostoru. Da ne pominjemo raznovrsnost stilova dizajna koji koriste drvo kao svoj osnovni definišući element – rustični, skandinavski i seoski stil su samo neki od njih! Drvo se definitivno vraća u modu i postaje popularno i trendi, pa ako odlučite da ga koristite pri dekoraciji vašeg doma – uveravam vas da ne možete pogrešiti!

zivot u drvetu2 Život u drvetu zivot u drvetu3 Život u drvetu zivot u drvetu4 Život u drvetu zivot u drvetu5 Život u drvetu

Izvor fotografija: unsplash.com


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice