Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Život u drvetu

Život u drvetu

Drvo je važan deo naših života ili, bolje da kažem, domova. Odvajkada je korišćeno za izgradnju kuća, a koristi se i dalje, naročito pri izradi krovova. Međutim, pored svog značaja u građevinarstvu, drvo se danas uglavnom koristi kao dekorativni detalj koji stvara neočekivani šarm privida nezavršenosti. Vlasnici mnogih domova insistiraju na prikazivanju drveta u krovnim gredama ili drugim elementima i ja ih potpuno razumem zašto to rade – drvo je tradicionalno šik i unosi toplinu i udobnost u dom. Čak i sama boja drveta podseća na omiljeno ćebence i dobru knjigu, zar ne? Naravno, danas možete videti drvene podove obojene u crno ili belo, što je apsolutno fabulous & stylish, ali za mene je klasični izgled drvenog stola ili stolice ili čak police neprocenjiva dopuna prostoru koja stvara taj kućni osećaj koji svi želimo u svom prostoru. Da ne pominjemo raznovrsnost stilova dizajna koji koriste drvo kao svoj osnovni definišući element – rustični, skandinavski i seoski stil su samo neki od njih! Drvo se definitivno vraća u modu i postaje popularno i trendi, pa ako odlučite da ga koristite pri dekoraciji vašeg doma – uveravam vas da ne možete pogrešiti!

zivot u drvetu2 Život u drvetu zivot u drvetu3 Život u drvetu zivot u drvetu4 Život u drvetu zivot u drvetu5 Život u drvetu

Izvor fotografija: unsplash.com


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice