Bluza sa miksom dva dezena

Takođe, kada je u pitanju nošenje životinjskih dezena, postoji samo jedno pravilo – a to je da pravila nema. Zato vam predlažemo da se poigrate i sa odevnim komadima koji u sebi ne sadrže samo jedan, već dva životinjska dezena, koji se prelivaju jedan u drugog. Bluza tog tipa može biti savršeni odevni komad za prolećne dane, jer je sama po sebi već statement komad, a može se uklopiti uz mnogo različitih odevnih kombinacija. Bilo da je nosite uz džins, ili dugu suknju od (eko) kože, izgledaće stajliš i urbano.

Čizme u boji sa teksturom krokodilske kože

Ono na šta ne smemo zaboraviti su i odevni komadi i aksesoari sa utisnutom teksturom koja imitira životinjsku kožu. Iako ovo ne potpada pod dezen ili print, ipak jeste u kategoriji nošenja životinjskih elemenata, i zato smo odlučili da ga dodamo na današnju listu. Ono što će ovog proleća doduše biti u trendu su cipele, mokasine i čizme koje imitiraju zmisjku ili pak krokodilsku kožu, ali koje se ističu po svojim jarkim i neobičnim bojama, koje nisu karakteristične za životinjsku kožu. U pitanju su neon nijanse zelene i žute, kao i intenzivna nebo-plava.

Torba u zebra dezenu

I za kraj, ne smemo zaboraviti i na aksesoare! Jedan dobar aksesoar može čitav stajling učiniti posebnim i unikatnim, i zato bi svako trebalo da ima onu “the torbu” ili omiljeni par cipela. Ovog puta preporučujemo vam da vaš dezenirani detalj bude torba, koja će doprineti dinamici vaših elegantnih i classy stajlinga, a koja će odlično izgledati i uz opuštenu majicu sa printom i džins.

Naslovna fotografija: isntagram.com/streetstyleworldwide

Jovana Pantić

Comments