Izgled je bitan. Mada stalno pričamo kako nije i kako je unutrašnja lepota važnija, činjenica je da atraktivni i privlačni ljudi imaju više uspeha, da su popularniji u društvu, imaju veći krug prijatelja i osećaju da zaslužuju sve što im olako pada pred noge – jer su privlačni. Ovaj svet se klanja lepoti i fizičkoj atraktivnosti.
Ako imate u svom životu nekog ko laže, vara i manipuliše svima oko sebe, on se neće drugačije ponašati prema vama, koliko god vi mislili da mu je vaš odnos važan i drugačiji od ostalih. Vi niste za njega posebni i izuzetni, shvatićete pre ili kasnije.
Ukoliko mislite da nešto nije u redu sa ponedeljkom, onda nešto verovatno nije u redu sa vašim životom. Početak radne nedelje koji vam toliko teško pada, znači da ste upali u robotski šablon i da ne obezbeđujete sebi dovoljno odmora, da ne pronalazite sebe u poslu kojim se bavite (ili niste dovoljno plaćeni) i da ste postali zarobljenik dnevne rutine. Ali radije ćete nastaviti da patite od sindroma ponedeljka i da kukate kako vam je vikend bio prekratak, nego da nešto preduzmete u tom smislu, postavite sebi više ciljeve i izborite se za odgovarajuću nagradu.

Da li kada i kako treba da se borimo za ljubav BLOG Životne istine koje niko ne želi sebi da prizna

Pročitajte još i ovo:

Inspirativni citati za trenutke kada se u životu osećaš kao u pećini

Možeš da budeš pozitivna a da ne budeš iritantno optimistična

11 načina da se osetiš srećnije ovog trenutka

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.fashioneditorials.com
Brankica Milošević

Comments