Ok, dakle, bacio si se u vode dejtovanja, dovoljno novca, auto (ili bicikl), džentlmen si i imaš smisla za humor…

E, sad, ono što sledeće moraš da uradiš je da zapamtiš set pravila dejtovanja iz stvarnog sveta i zapamti dobro kako bi ih primenio na žene sa kojima budeš izlazio. Ovde su neka od najbitnijih pravila:

Pozovi je na dejt jednom i samo jednom

Ovo jeste tema za debatovanje. Koliko puta tip treba da pita devojku da izađu? Pa, zavisi od toga kako ona reaguje kada je pitana prvi put. Naravno, žene vole da muškarci čekaju i znoje se pre nego što odluče da izađe sa njim.

Stoga, očekuj malo ovoga u početku. Ali, molim te, nemoj je zvati non-stop ako ti uporno odgovara negativno.

Ako je žena zaista zainteresovana, daće ti neki znak. Dakle, ako baš i mora da te odbije tada, daće ti neki znak, tipa: “Ali, zaista bih volela da izađemo. Možda sledeće nedelje?

Ali ako dobiješ neki drugi odgovor, samo se udalji – možda izgradi poštovanje prema tebi i predomisli se.

Uvek se dejtujte sa nekim ravnim sebi ili iznad

Nikada, nikada nemoj da spuštaš kriterijume i poklanjaš pažnju nekome ko je ne zaslužuje. Takođe, ako za neku devojku misliš da je mnogo bolja od tebe, nemoj se libiti da je pitaš da izađete!

Uzbuđenje da budeš sa ženom koja je u stanju da te uzbudi svaki put kada je pogledaš vredna je rizika da te ta ista odbije.

slikaa1 Zlatna pravila dejtovanja

Objasni joj da sve ima svoje granice

Nikada ne toleriši ponašanje koje nije vredno tolerisanja

Kako se neke devojke ponekad ponašaju stvarno može da izbaci iz takta. One to rade jer osećaju da mogu da se izvuku. A sve to je zato što većina devojaka zaista očekuje od nas, muškaraca, da tolerišemo kojekakve gluposti, jer u rukavu drže onog čuvenog keca – seks. Zbog toga često sebi daju za pravo da budu kučke, bezobrazne, neuljudne. Ili ispaljuju dogovor u poslednjem trenutku, ne javljaju se na telefon i očekuju da budemo fini i puni razumevanja. Ono što moraš da uradiš je da joj staviš do znanja da je takvo ponašanje veoma neuljudno.

Ako se na dejtu ponašaju neuljudno, skratite ga i recite joj i zašto ranije idete kući. Ako ona ode sa sastanka bez logičnog razloga – nikada je nemoj ponovo zvati da izađete. Ako je zaista zainteresovana, promeniće ponašanje.

Comments