Vreme je za novi, prolećni manikir! Ukoliko su vam dosadile sve boje sa palete i ne znate šta biste sledeće probali – imamo savršenu ideju za vas, koja ne samo što je baš ono što vam je bilo potrebno – već je i u trendu. U pitanju su manikir u srebrnoj, zlatnoj ili metalik boji, a oni će osvežiti izgled vaših šaka i za čas od vas kreirati divu. Za koji god autfit da se odlučite, ovi visokosjajni manikiri će ga ulepšati, a vi ćete se osećati kao devojka od milion dolara čak i pri običnom odlasku u prodavnicu. U nastavku vam predstavljamo nekoliko naših omiljenih ideja za kreiranje srebrnog, zlatnog ili metalik manikira, a na vama je da odaberete svoj favorit i odnesete ga kao inspiraciju u svoj kozmetički salon!

Srebrni lak sa iscrtanim cvetovima

Srebrni manikir odlično izgleda na kratkim, prirodnim i poluzaobljenim noktima, a ukoliko želite da ga dodatno ukrasite, evo ideje za vas. Preko srebrnog sloja možete kreirati nekoliko nežnih, lila-roze cvetova, sa suptilnim zelenim listovima. Preporučujemo da ovi cvetovi ne prekrivaju baš svaki nokat, kako bi se i srebrna boja istakla i ostala primarna, već da oni budu skoncentrisani, na primer, na samo dva nokta. Cvetovi za koje se odlučite mogu biti i u drugim bojama, ali vam preporučujemo da se svakako pre odlučite za one pastelne, iz nežnijeg spektra, nego za one jarke i osnovne.

Zlatni lak sa teksturom

Ipak, ako ste veći ljubitelji zlata nego srebra, imamo nekoliko predloga i za vas. Jedan od njih svakako je klasični i u potpunosti zlatni lak, na urednim i kratkim noktima, jer na njima izgleda elegantnije i suptilnije. Ukoliko želite da postignete vizuelni izgled zlatnih listića, preporučujemo vam da se poigrate sa teksturom laka, pre nego što se on osuši. Dakle, nanesite sveži sloj laka i pustite ga da se osuši, a zatim preko nanesite još jedan sloj koji ćete blago “ispritiskati” krpicom ili sunđerom dok je još vlažan, kako biste dobili zanimljivu teksturu. Nakon toga, preko možete naneti još jedan sloj bezbojnog laka za nokte.

Srebrno-zlatni miks

Naravno, za one hrabrije, imamo primer u kojem se srebrni i zlatni manikir susreću – jer zašto da ne! Nokte prelakirajte sa dva sloja srebrne boje, a zatim preko nje dodajte detalje u vidu zlatnih zvezdica, ili drugih zlatnih oblika po želji. Ovo je savršen manikir za odvažne devojke, odlaske na rođendane, piknike ili festivale, koji nam nedostaju i kojima se nadamo u budućnosti.

Comments