Lični raste je suptilan i ponekad smo u stanju da ga konstatujemo tek retroaktivno. Iako pretpostavljamo da ćemo primetiti da se razvijamo i menjamo, to ipak često nije tako. Evo nekih znakova, po kojima ćete pouzdano odrediti da je suptilna promena u toku!

Odustali ste od nekog sna

Jedan od univerzalnih znakova unutrašnjeg rasta je povišen stepen samosvesti, a on često rezultira shvatanjem da ono ka čemu stremite uopšte nije ono što želite, da ste prerasli svoj stari san. Otpuštanjem starog sna, stvarate mesta za nove težnje, upravljene u smeru u kome se razvijate. 

View this post on Instagram

🖤 AD #ad

A post shared by EMELIE (@emitaz) on

Više niste zadovoljni površnošću

Fasada svake vrste vas sve manje zanima – umesto da želite da stalno izgledate dobro, stalo vam je do toga da se osećate dobro. Ne zanima vas da kačite kul slike iz provoda na Instagram, kako bi svima prikazali koliko ste se dobro proveli, već vas zanima da provedete ispunjeno vreme, da se zabavite, opustite i radujete. Ne zanima vas da dobijete nečije odobrenje, već da osećate zadovoljstvo zbog onog što radite i kako se osećate. Odbacujete tuđe standarde, ukoliko se ne slažu sa vašim i stvarate sopstvene – unutrašnje. 

Comments