Godišnji horoskop je celom zodijaku obećao uzbudljivu godinu, punu promena i preokreta, na svim životnim planovima, a za ova četiri horoskopska znaka to, pre svega, znači da će uspeti da promene u sebi ono što ih je privlačilo pogrešnim tipovima.

Bik

Razmišljate o svojim vezama iz prošlosti i osećate da vam je istinski dosta toga. Dosta vam je da sami obavljate sav emotivni posao. Da poreuzimate inicijativu i povlačite sve poteze. Da nosite srce na dlanu i stalno skupljate njegove delove s poda. Trebalo vam je neko vreme da vam se zaista smuči od pogrešnih osoba i propalih emotivnih investicija, ali nešto u vama se osvestilo – naučili ste lekciju. Dolazi period kada ćete imati puno prilika da se oprobate u uspostvaljvanju komunikacije i osećanja povezanosti sa osobama koje otvoreno pokazuju svoje interesovanje i naklonost, koje se bore da osvoje i dobiju ono što žele. Susreti sa ovakvim osobama podići će vam standarde, a među njima će se sigurno naći neko kome ćete želeti da pružite priliku da vas osvoji i u čijoj ćete pažnji uživati.

Blizanci

Za vas je gotovo sa igrama, to je ono što vam se mnogo puta obilo o glavu – manipulacija, taktiziranje, neiskrenost. Da, bilo je zabavno i uzbudljivo, ali neke veze koje ste imali bile su zabavne i uzbudljive samo zbog vaše “režije”, dok su neke koje su mogle da budu kvalitetne propale, zbog vaše potrebe da dramatizujete i igrate se tuđim osećanjima. Ako ste bili zavedeni tuđom manipulacijom i igrama, pa je uzbuđenje došlo kroz neizvesnost i toksično ponašanje osoba koje su vas privlačile, sada je vreme da prestanete da birate one kojima možete manipulisati, kao i one koji manipulišu vama. Vreme zrelosti dolazi za Blizance i sada vašu pažnju skreću ozbiljne i pristojne osobe, koje umeju da se ponašaju, koje žele da se obavežu i koje su odgovorne prema sebi i drugima. Tražite nekog ko je svoj, autentičan, a istovremeno stabilan i ozbiljan i svesni ste da mnogo tražite, ali zapravo, to je ono što tražite i sami od sebe. Ljubav je na vašoj strani.

Comments