Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Godišnji horoskop je celom zodijaku obećao uzbudljivu godinu, punu promena i preokreta, na svim životnim planovima, a za ova četiri horoskopska znaka to, pre svega, znači da će uspeti da promene u sebi ono što ih je privlačilo pogrešnim tipovima.

Bik

Razmišljate o svojim vezama iz prošlosti i osećate da vam je istinski dosta toga. Dosta vam je da sami obavljate sav emotivni posao. Da poreuzimate inicijativu i povlačite sve poteze. Da nosite srce na dlanu i stalno skupljate njegove delove s poda. Trebalo vam je neko vreme da vam se zaista smuči od pogrešnih osoba i propalih emotivnih investicija, ali nešto u vama se osvestilo – naučili ste lekciju. Dolazi period kada ćete imati puno prilika da se oprobate u uspostvaljvanju komunikacije i osećanja povezanosti sa osobama koje otvoreno pokazuju svoje interesovanje i naklonost, koje se bore da osvoje i dobiju ono što žele. Susreti sa ovakvim osobama podići će vam standarde, a među njima će se sigurno naći neko kome ćete želeti da pružite priliku da vas osvoji i u čijoj ćete pažnji uživati.

Blizanci

Za vas je gotovo sa igrama, to je ono što vam se mnogo puta obilo o glavu – manipulacija, taktiziranje, neiskrenost. Da, bilo je zabavno i uzbudljivo, ali neke veze koje ste imali bile su zabavne i uzbudljive samo zbog vaše “režije”, dok su neke koje su mogle da budu kvalitetne propale, zbog vaše potrebe da dramatizujete i igrate se tuđim osećanjima. Ako ste bili zavedeni tuđom manipulacijom i igrama, pa je uzbuđenje došlo kroz neizvesnost i toksično ponašanje osoba koje su vas privlačile, sada je vreme da prestanete da birate one kojima možete manipulisati, kao i one koji manipulišu vama. Vreme zrelosti dolazi za Blizance i sada vašu pažnju skreću ozbiljne i pristojne osobe, koje umeju da se ponašaju, koje žele da se obavežu i koje su odgovorne prema sebi i drugima. Tražite nekog ko je svoj, autentičan, a istovremeno stabilan i ozbiljan i svesni ste da mnogo tražite, ali zapravo, to je ono što tražite i sami od sebe. Ljubav je na vašoj strani.

Editors choice