Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Ako je tvoj novi dečko rođen u jednom od ova četiri znaka, ne očekuj da će brzo i lako pokazati svoja osećanja i da će ga obuzeti velika strast, koja će srušiti sve barijere među vama. To je istovremeno i savet da ne žuriš i ne vršiš nikakav pritisak, ni na koji način, jer ovi znakovi to teško podnose. Biće bolje i lepše da se dugo zabavljate, postepeno upoznajete i razvijate tople i prisne odnose laganim tempom. Kad se ljubav pojavi, biće snažna i trajna!

Rak

Uvek istican kao veliki emotivac, veoma senzibilan i osetljiv, Rak baš zbog toga i koristi svoju ljušturu. On se neće otvoriti i prepustiti pre nego što bude sto posto siguran u to da si iskrena prema njemu, da ga voliš, razumeš, podržavaš i da si sto posto i samo njegova. Polako i oprezno sa Rakom, njegovi senzori i radare rade savršeno ispod tog oklopa i on će uočiti i smetaće mu svaka sirovost, grubost, glupost i brljotina. Ali, kad se jednom prepusti, biće najzaljubljeniji na svetu i voleće te do kraja života (ako te ne otera svojom posesivnošću). Sa Rakovima je sve ili ništa, nema polovičnog odnosa, budi spremna na to.

Vodolija

Voli svoju slobodu i nezavisnost i voli da bude svoj gospodar – ne voli da njime upravljaju osećanja i da ga teraju na poteze o kojima nije razmislio, pa će nastojati da drži svoje emocije pod kontrolom. I onda kad prođe neko vreme i kad je siguran da si ti prava osoba za njega, biće topao i nežan i veran, ali neće imati neke velike izlive strasti i dramatična izražavanja osećanja. Ne moraš brinuti o Vodoliji – on će sam voditi računa o svom ponašanju, umeće da bude i veoma galantan i romantičan, kako bi ti stavio do znanja koliko mu značiš, ali neće trpeti da ga gušiš svojim emotivnim potrebama – Vodolije nisu strastvene, osim ako im neki vatreni aspekt ne dodaje žar.

Editors choice