Ako je tvoj novi dečko rođen u jednom od ova četiri znaka, ne očekuj da će brzo i lako pokazati svoja osećanja i da će ga obuzeti velika strast, koja će srušiti sve barijere među vama. To je istovremeno i savet da ne žuriš i ne vršiš nikakav pritisak, ni na koji način, jer ovi znakovi to teško podnose. Biće bolje i lepše da se dugo zabavljate, postepeno upoznajete i razvijate tople i prisne odnose laganim tempom. Kad se ljubav pojavi, biće snažna i trajna!

Rak

Uvek istican kao veliki emotivac, veoma senzibilan i osetljiv, Rak baš zbog toga i koristi svoju ljušturu. On se neće otvoriti i prepustiti pre nego što bude sto posto siguran u to da si iskrena prema njemu, da ga voliš, razumeš, podržavaš i da si sto posto i samo njegova. Polako i oprezno sa Rakom, njegovi senzori i radare rade savršeno ispod tog oklopa i on će uočiti i smetaće mu svaka sirovost, grubost, glupost i brljotina. Ali, kad se jednom prepusti, biće najzaljubljeniji na svetu i voleće te do kraja života (ako te ne otera svojom posesivnošću). Sa Rakovima je sve ili ništa, nema polovičnog odnosa, budi spremna na to.

Vodolija

Voli svoju slobodu i nezavisnost i voli da bude svoj gospodar – ne voli da njime upravljaju osećanja i da ga teraju na poteze o kojima nije razmislio, pa će nastojati da drži svoje emocije pod kontrolom. I onda kad prođe neko vreme i kad je siguran da si ti prava osoba za njega, biće topao i nežan i veran, ali neće imati neke velike izlive strasti i dramatična izražavanja osećanja. Ne moraš brinuti o Vodoliji – on će sam voditi računa o svom ponašanju, umeće da bude i veoma galantan i romantičan, kako bi ti stavio do znanja koliko mu značiš, ali neće trpeti da ga gušiš svojim emotivnim potrebama – Vodolije nisu strastvene, osim ako im neki vatreni aspekt ne dodaje žar.

Comments