Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Malo, malo, pa retrogradni Merkur! Već smo se stisli i očekujemo svakakve sitne (i krupne) neprijatnosti, jer smo navikli da se pribojavamo retrogradnog hoda ove planete, koja donosi promene. Te promene ne moraju uvek da budu loše, mada privikavanje nikad nije prijatno, čak i kad su to promene nabolje. Do 28. marta, retrogradni Merkur najviše će uticati na Blizance, Rakove, Lavove, Vage i Vodolije.

Blizanci

Planeta Merkur vlada Blizancima i u svom retrogradnom hodu ovog puta najviše utiče na veštine komunikacije. Blizanci su inače veoma komunikativni, lako se i uspešno služe svojim šarmom i elokvencijom, ali te sposobnosti će sada biti umanjene. Imajući u vidu ovaj uticaj, vodite računa kada dajete informacije i pravite dogovore – govorite jasno i sažeto i postarajte se da se uverite da vas je druga strana dobro shvatila. Uz malo napora (na polju na kome niste navikli da se naprežete, doduše), izaći ćete na kraj sa negativnim uticajem retrogradnog Merkura.

Rak

Rakovima retrogradni hod Merkura utiče na temperament. Obično uronjeni u sebe, neskloni da ispoljavaju osećanja, stalno u dramatičnim previranjima i preispitivanjima, Rakovi neće moći da ćute i preživljavaju ono što im se događa u sebi. Emocije će vas preplavljivati i bićete vrlo eksplozivni i to na najmanje i sasvim trivijalne okidače. Ako povedete računa o tome šta i kome govorite, uspećete da ne povredite (mnogo) one koji to uopšte ne zaslužuju.

Editors choice