Lav

Lavovima uticaj Merkura donosi malodušnost i nezainteresovanost. Iako ste obični glavni u društvu i dominirate na svaki način, sada ćete se prosto isključiti. Savet je da ne pohađate društvene događaje po inerciji (samo zato što vas inače svuda ima i svi vas zovu) da se ne biste dosađivali i svojim ponašanjem nehotice nekoga uvredili.

Vaga

U naporu da postignu balans, Vage se oslanjaju na svoje rasuđivanje i intelekt i svoja prava osećanja često zadržavaju za sebe – naročito ako bi to nekoga moglo da povredi. Vaša poznata uviđavnost i taktičnost ovog meseca će biti ometena uticajem retrogradnog Merkura i može vam se dogoditi da gubeći prisebnost i staloženost budete surovo iskreni prema najbližima. Pokušajte da kontrolišete tu impulsivnost, koja će vas iznenaditi, jer nije primerena vašoj prirodi.

Vodolija

U ovom periodu može se desiti da budete dezorijentisani i da se vrtite u krug, poput psa koji juri svoj rep, zbog čega ćete se osećati veoma frustrirano. Nestrpljenje, uzaludne akcije i reakcije, suziće vam perspektivu i drugi će vam prebacivati da ste sebični i nerazumni. Pokušajte da se zaustavite kad osetite da vas obuzima vrtlog zbunjenosti, maglovitih osećanja, strahova i nagoveštaja i da se setite da stvari nisu tako neprijatne kao što deluju, već ste vi trenutno izgubili svoju širinu i toleranciju. Pitajte nekog bliskog kako on sagledava to što vas izbacuje iz takta, pa ćete imati uvid u drugačiju perspekitvu.

Izvor fotografija: instagram.com/italianlovestory

Brankica Milošević

Comments