Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Chris Evans za “GQ” jul 2011.

Chris Evans za “GQ” jul 2011.

Kris Evans (Chris Evans) ima 30 godina i jedan je od najzauzetijih momaka u Holivudu. Samo ove godine možete ga videti u tri filma: “Captain America”, “The First Avenger” i “What’s Your Number?”. Za magazin “GQ” fotografisao ga je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih modnih fotografa – Mario Testino (Mario Testino), a stajling je delo Majkla Neša (Michael Nash). Iako se njegov stomak vidi samo na jednoj fotografiji, čini se kao da svi samo baš o toj fotografiji pričaju, potpuno opravdano.

U intervjuu za ovaj magazin Kris govori o svojoj karijeri, ulogama ali i o tome koliko uživa u zalasku Sunca i vodopadima. Poziranje pred poznatim fotografima mu nije strano, sa koleginicom Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood) pojavio se u reklami za parfem “Guilty” poznatog brenda Gucci.

2 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 3 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 4 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 5 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 6 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 7 picnik2 Chris Evans za GQ jul 2011. 8 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 9 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 10 picnik Chris Evans za GQ jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice