Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene

Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene

Ove jeseni, svetski poznati dizajner, Matthew Williamson dizajnirao je za Lindex unoseći svoj veoma prepoznatljiv estetski potpis i jedinstven dizajn.

Majstor za štampanje, ukrašavanje i kaleidoskopske boje, britanski dizajner, diplomirao je na prestižnom Central Saint Martins koledžu, u Londonu, svoju prvu kolekciju predstavio je 1997. godine i od tada nastavlja da gradi luksuzni brend, sa prodavnicama u Londonu, Dubaiju, Kataru, kao i u još 170 prodajnih mesta širom sveta.

“Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa uzbudljivom, internacionalnom, modnom kompanijom. Ova saradnja pruža mi posebnu priliku da moje kreacije prezentujem novoj grupi modno svesnih žena”, kaže Matthew Williamson.

“Mi smo veoma uzbuđeni i ponosni na našu saradnju sa Matthew Williamsonom, nagrađivanom i međunarodno priznatim dizajnerom, sa vrlo karakterističnim i poletnim smislom za glamur.

Radili smo na stvaranju kolekcije koja je namenjena svim ženama i svakoj prilici, a da je pri tom i pristupačna”, kaže Nina Starck, Šef odseka dizajna u Lindexu.

Ova dizajnirana kolekcija sjedinjuje dva brenda u podršci kampanji protiv raka dojke, na svetskom nivou.

“Kao dizajneru, uvek mi je bilo važno da moji modeli omogućuju ženama da se osjećaju lepo i sigurno u sebe. Volim i poštujem žene, i one su mi oduvek bile inspiracija, i posebno zadovoljstvo predstavlja mi činjenica da ova kolekcija pruža podršku ovako plemenitom i važnom cilju”, komentariše Matthew Williamson.

Ovu jedinstvenu kolekciju čine dizajnirani komadi odeće kao i pratećeg aksesoara namenjenog modno svesnim ženama, kao i po neki specijalno dizajnirani odevni predmeti za decu.

Kod nas, ova kolekcija će biti predstavljena od 16. oktobra, u Lindex prodavnici u Mercator centru, Beograd.

metju01 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju02 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju03 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju04 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju05 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju06 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene

Posetite Lindex i naš Fashion Vodič!

Editors choice