5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Lookbook: Lauren Conrad za Kohl’s

Lookbook: Lauren Conrad za Kohl’s

Loren Konrad (Lauren Conrad) i Kohl’s nam donose letnji lookbook u kome preovlađuju komadi od prirodnih materijala i u trendy nijansama. Majice i haljine su pretežno u cvetnom printu, od finih materijala napravljene su suknje u nežnim tonovima. Čitava kolekcija je ženstvena i romantična. U kolekciji se mogu pronaći i pantalone i šorcevi od džinsa, sandale sa visokim potpeticama, ali i one ravne. Ovo je kolekcija u kojoj će svako pronaći nešto za sebe.

lc lauren conrad summer 2011 01 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 02 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 03 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 04 Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 06 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 07 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 08 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 09 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 10 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 11 Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 12 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice