Francuski modni brend Balmain je veoma popularan širom sveta, najpre zbog izuzetnog kvaliteta i dizajna svojih proizvoda. Svaki proizvod sa potpisom Balmain pravljen je sa posebnom pažnjom i to od najfinijih materijala.

Danas vam predstavljamo neobičnu haljinu ovog brenda. Zbog materijala od kojeg je pravljena podseća na neku jaknu. Tome, naravno, doprinose i predivno oblikovani jastučići na ovoj haljini. Metalik-smaragdno zelena boja izgleda fenomenalno, a pritom je veoma šik i u trendu.

Ovom predivnom izgledu je doprinela i zlatna tašnica brenda Yves Saint Laurent. Podsetimo se da je ovaj francuski modni brend osnovao 1962. godine gospodin Iv San Loran (Ives Saint Laurent) zajedno sa svojim kolegom Pijerom Bergeom (Pierre Bergé).

Kako da je nosite: ovu haljinu ukombinujte sa štiklama u boji haljine. Što se aksesoara tiče, pustite mašti na volju, ali se vodite pravilom da uz ovako dominantnu haljinu ne preterujete sa količinom aksesoara, kao i to da oni svi budu u jednoj boji, po vašem izboru.

MOD Haljina Balmain Modna opsesija dana: Haljina Balmain

Fenomenalna haljina sa potpisom Balmain


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice