Prethodni modni predlog možete pogledati ovde.

Današnji modni predlog, koji diktiraju dve nijanse, crvena i plava, odiše mornarskim stilom poput prethodnog. Duboke pantalone širokog kroja i bluza na pruge pravi su predstavnici elegantnog i sofisticiranog, i kao takvi odišu klasikom koju možete poneti uvek i svuda. Akcenat stavite na frizuru i šminku, i uvek birajte upečatljiv i moderan nakit. Uz ovakav autfit predlažemo visoke potpetice – mi smo izabrali crvene lakovane cipele za odvažne korake tokom letnjih dana.

untitled 115 of 297 Modni predlog dana: Crvena i plava se vole

Zanosna odevna kombinacija

untitled 119 of 297 Modni predlog dana: Crvena i plava se vole

Osvojiće vas pruge i pantalone širokog kroja

untitled 124 of 297 Modni predlog dana: Crvena i plava se vole

Mornari, gde ste?

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Stajling: Tijana Žunić

Šminka: Sanja TheLine

Model: Silvija Madić

Garderoba: AMC (Afrodite Mode Collection)

Cipele: Aldo

Nakit: City Fashion


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Editors choice