Garrett Neff

garret neff model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Ovaj 26-ogodišnji američki model je imao priliku da radi se najvećim modnim kućama. Jedna od najzapaženijih saradnji je sa Calvin Klein-om. Pojavivši se u GQ, francuskom Vogue-u i V Man, uspeo je da osvoji svet muževnim šarmom. Garrett se bavi i sportovima kao što su tenis i fudbal.

Jon Kortajarena

jon kortajarena model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Jon Kortajarena je jedan od najtraženijih modela sa samo 25 godina. Poreklom iz Španije, radio je kampanje za Etro, Lagerfeld-a, Pepe Jeans, kao i za Versace i Armani-ja. Novija saradnja je i sa Tom Ford-om. On tvrdi da je jedan od njegovih najbitnijih kvaliteta upravo njegova romantična ličnost.

Baptiste Giabiconi

baptiste giabiconi model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Ovaj 20-ogodišnji model je sigurno jedan od najtraženijih i najobožavanijih modela današnjice u svetu mode, a zahvaljujući svojoj harizmi i posebnom izgledu koji prolazi odlično i u kampanjama za džins, naočare za sunce kao za parfeme. 2008.godine dobio je titulu Lagerfeldove muze i zadržao je do današnjeg dana.

Jamie Dornan

jamiei dornan model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Ovaj irski model, koji je takođe i muzička zvezda u usponu, uspeo je da bude jedan od najtraženijih bez obzira na godine (28). Pored saradnje sa Dior-om, Armani-jem i Calvin Klein-om, pojavio se i u filmu Marie Antoinette. Izlazio je sa Keirom Knightley i bio jedan od vodećih članova benda Sons of Jim.

Noah Mills

noah mills model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Model sa reklamnih kampanja i modnih pista, Noah Mills, rođen u Kanadi, osvojio je srce modne publike ali i velikih kompanija kao što su Dolce & Gabbana, YSL i Gucci. Mogli smo ga videti i u filmu Sex & the City 2 pored Kim Catrall.

Mathias Lauridsen

mathias lauridsen model Najpopularniji muški modeli u 2010.

Danski model je sa 26 godina već radio za Hermes, Jil Sander, Lacoste, Gucci i Hugo Boss. Ukrasio je i naslovne strane magazina kao što su GQ, pariski Vogue kao i L’Uomo Vogue.

David Gandy

david gandy model Najpopularniji muški modeli u 2010.

30-ogodišnji David Gandy počeo je da se bavi modelingom nakon pobede na poznatom takmičenju koje traži talentovane muškarce koji bi hteli da se bave modom. Postao je model brenda Dolce & Gabbana. Sarađivao je i sa Zarom, 7 for all Mankind i Ermenegildo Zegna-om.

Editors choice