Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Šta vi radite kada vam je dosadno? Kada želite da se opustite i malo vremena posvetite sebi? Ja obično volim da pročitam dobru knjigu, ili, ako sam baš umorna, odaberem light varijantu i pogledam neki film.

Eh, film. Jako mi je teško da odabarem jer ne znam koji je dobar. Mnogo puta sam neki započinjala, a onda nakon pola sata mučenja, prekinula. Ili me priča nije privukla, ili mi je bio previše dosadan i “plitak”. Naravno, i takve plitke priče mogu biti dobre priče, u zavisnosti od toga šta vam se gleda.  A meni se svaki put kada bih naletela na takav film, zapravo gledala drama!

Bilo kako bilo, ako vam nedostaje ideja koji film da gledate, predlažem vam nekoliko proverenih, dobrih priča koje obavezno morate da odgledate!

“Život u ružičastom”

Biografski film čuvene francuske dive Edit Pjaf, prodoran i emotivan. Ona se dugo borila za svoje pravo da živi, peva i voli, što joj je bilo najvažnije. Ovaj film je pravo remek-delo jer prikazuje tadašnju atmosferu Pariza na sasvim drugačiji, divlji, apsurdni i čarobni način! Vidimo da je Grad svetlosti sladak i romantičan samo onima koji ga ne poznaju.

la vie en rose 10 filmova koja SVAKA DEVOJKA treba da pogleda

“Osmeh Mona Lize”

Ovaj film će vas naučiti o vrednosti dostojanstva, hrabrosti i važnosti svrhe života. Osim toga, pokazaće vam da je jako važno da mislite na sebe. “Osmeh Mona Lize” je, sa jedne strane, feministički film, ali zbog tema kojima se bavi ima univerzalnu vrednost.

osmeh mona lize 10 filmova koja SVAKA DEVOJKA treba da pogleda

Editors choice