Nakon raskida, prosto je normalno da se raspadneš, čak iako znaš da tvoj bivši nije vredan ni tvoje energije, a ni suza. Uglavnom, dan nakon raskida se svodi na skrivanje u krevetu i pretvaranje da ostatak sveta ne postoji! I to je OK!

Međutim, brzo ćeš shvatiti da u krevetu ne možeš ostati do veka, a zatim sledi i otrežnjenje u vidu shvatanja da se tako raščupana, uplakana i mrzovoljna i sama sebi gadiš. To je faza kada se iz kreveta premeštaš ispred televizora. Bar si sada u sedećoj poziciji!

Dakle, to je idealan trenutak da pogledaš ovih 10 filmova o raskidima drugih žena – jer shvatićeš da on definitivno nije vredan tvojih suza i da nisi jedina koja upravo preživljava raskid!

1. Klub prvih žena

Ovo je jedan od omiljenih filmova mnogih žena, i sa dobrim razlogom! Ova interesantna komedija prati tri razvedene žene koje planiraju da se osvete svojim nevernim muževima, ali zapravo govori o tome koliko je važno znati sopstvenu vrednost, kao i to da se uvek možemo osloniti na najbolje prijatelje. Osim toga, na kraju, dame izvode fantastičnu muzičku numeru! Ma, moraš da pogledaš ovaj film!

tumblr mjbk6hkd441qd10pyo1 500 10 filmova o raskidu koje MORAŠ da pogledaš ako si upravo ostavljena

2.  Večni sjaj besprekornog uma 

Ovaj film je preko potrebni podsetnik da koliko god da je raskid bio bolan, svog bivšeg ne želiš baš potpuno da izbrišeš iz sećanja. Kejt Vinslet i Džim Keri su fantastično odigrali svoje uloge bivših partnera.

U filmu, Džoel (Džim Keri) otkriva da se njegova bivša devojka Klementina (Kejt Vinslet), sa kojom je bio u vezi dugo godina, podvrgla psihijatrijskom eksperimentu koji će potpuno izbrisati njeno sećanje na njega. Frustriran idejom da se ona više ne seća vremena koje su proveli zajedno, Džoel se prepušta istom procesu kako bi našao način da povrati njene uspomene…

eternal 10 filmova o raskidu koje MORAŠ da pogledaš ako si upravo ostavljena

Bilo da si skoro prošla kroz raskid ili ne, obavezno pogledaj ovaj interesantni film. Takođe, postoji šansa da ćeš nakon gledanja odmah poželeti da se ofarbaš u narandžasto! Što ne mora da bude loša stvar…

3. Visoka vernost 

Kada pogledaš ovaj film, shvatićeš da ni muškarcima nije baš svejedno i da takođe mogu puno da pate nakon raskida. Džon Kjuzak je beskrajno šarmantan u ovom filmu, u kom nabraja svojih top 5 najgorih raskida ikada, uključujući i onaj kroz koji upravo prolazi. Film će ti pružiti odličan uvid u to kako muškarci razmišljaju, a tu je i zaista sjajna filmska muzika

cusack 10 filmova o raskidu koje MORAŠ da pogledaš ako si upravo ostavljena
Comments