Deli mu komplimente

Laskanje će te stvarno svuda odvesti. Mi dame volimo svoje komplimente i verovali ili ne, muškarci takođe! Pa, ako misliš da mu je osmeh sladak, daj mu do znanja! Ako ti se sviđa majica koju nosi, reci mu! Ali, ne budi napadna. Lepo je čuti “kako su ti slatke rupice na obrazima“ jednom, možda dva puta. Nešto više i verovatno ćeš ga izbezumiti. Uostalom, previše komplimenata može izgledati malo izlažirano. A to ne želimo, zar ne?

Fizički kontakt

Znam da želiš da skočiš i pojedeš ga, ali obuzdaj se. Kada prvi put pričaš sa njim, stani dovoljno blizu, da bi stvorila osećaj bliskosti, ali ne previše, da može da ti oseti dah. Misli o tome koliko bi ti volela da ti je stranac udaljen ako prvi put pričaš sa njim. To bi trebalo da ti stvori jasniju sliku u glavi. Nakon što postanete opušteni jedno sa drugim, suptilni fizički kontakt je dobar. “Slučajni“ dodir ramena ili prsta, zagrljaj pri pozdravljanju ili opraštanju i moje omiljeno: nežno mu dodirni rame ili ruku kada te zasmejava. Samo zapamti, možda je stidljiv ili još gore – nije zainteresovan. Tako da znaj kada treba da prestaneš.

10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada 10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (1.deo)

Kontakt očima

Postoji toliko toga što možeš postići prikladnim pogledom! Pretpostavljam da se ne zovu džabe ogledala duše.  Znam da je ovo teško, posebno ako si stidljiva, ali tako je vredno toga! Tako da, sledeći put kada se nađete u konverzaciji, pogledaj mu u oči kao da ti znači sve na svetu i kao što bi Tyra rekla, “Smile with your eyes“. To će ga naterati da se mnogo lakše i bolje poveže sa tobom. I znam da su njegove oči neodoljive, ali nemoj da buljiš. Verovala ili ne, buljenje u nekoga kao zombi će učiniti da se ljudi osećaju neprijatno. Zapamti da ovo upariš sa osmehom i povremeno pusti pogled da ti padne na njegove usne. Zapamti da sam rekla POVREMENO. Radi to previše i naići ćeš na perverznjaka!

Nadam se da ostaješ uz moje savete i za narednih 5 stavki koje će ti pomoći da dobiješ tipa. Očekuj ih u sledećem članku!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

 

Comments